Банда російських агентів, зрадників і ворогів на найвищих посадах в СБУ і контррозвідці

Банда російських агентів, зрадників і ворогів на найвищих посадах в СБУ і контррозвідці

Зеленський в 2019 році призначив цілу банду російських агентів, зрадників і ворогів на найвищі посади, в СБУ і контррозвідку.

Саме указом ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №463/2020

"Призначити КУ ЛІНІЧА Олега Миколайовича начальником Головного управління Служби безпеки України в Автономній Республіці Крим."

І підпис:

Президент України В.ЗЕЛЕНСЬКИЙ

А указом №443/2020 Зеленський нагородив зрадника Наумова генеральским званням.

В 2019 одразу після виборів Сівкович із Москви ставить завдання швидко "напіхать кадров" в СБУ, особливо в прикордонні регіони. І одразу ж Указ Президента України № 819/2019:

Призначити КРИВОРУЧКА Сергія Миколайовича начальником Управління Служби безпеки України в Херсонській області. В.ЗЕЛЕНСЬКИЙ 7 листопада 2019 року

Щіпатель гусей Гетьманцев, який був помічником Сівковича, який встановив ГПС-трекери на нафтобази, щоб росії на початку вторгнення їх було так зручно розбомбити, на посаді досі. Знищує малий і середній бізнес.

А в 2019-му представники ГУР поклали Зеленському доповідну про зв'язки Єрмака з російськими спецслужбами. Реакція Зеленського: цих розвідників одразу ж викидають з посад.

Всі ці зрадники потім втягнули Зеленського в неодноразовий кримінал. Він наслідив в купі справ і підвис у них на гачку зачепленому прямо за сталеві яйця.

А зараз всі ці агенти, які досі не запалені, рубають кінці. Зливають тих, хто вже засипався. Відборсуються від них. Відбрикуються. Відштовшують від свого плотіка.

І згодовують суспільству ось ці картінки.

Джон Сміт