Банда тріснула...і це початок кінця

Банда тріснула...і це початок кінця

Обожнюю маргарітку сімоньян. Ця тупа курка стільки вже намемила, що жодна ворожа пропаганда так нездатна. Чого варті шпілі-вілі петрова з бошировим, після яких британська еліта закусила вудила від такої тупої нахабності і зробила рішучий розворот в напрямку знищення рашки.

Тепер же маргарітка проговорюється про страх серед російської еліти і російських пропагандистів опинитися на лаві підсудних у Гаазі.

Банда тріснула.

Це було помітно давно, я про це писав ще в квітні, але тоді я в основному спирався на загальну логіку: путін через власні шкурняки пообіцяв всім легкий гоп-стоп, але не справився, зате втягнув всіх у мокруху. Це ніякій банді не сподобається.

А тепер розкол у банді підтвердили прямо стукачі всередині самої банді.))

Фактично путін на початку 2000-х сформував мафіозний клан об'єднаний однією ідеєю - пограбунку населення. В цьому він знайшов величезну масу сподвижників серед всіх цих чинуш, фсбшників, ментів, генералів, пропагандистів, депутатів, які всі мріяли увійти в коло блатних на правах повноправних членів мафії, яким дозволено доїть і стрічь. І перші років 10 все йшло прекрасно.

Але в подібних історіях з бандами найчастішою проблемою стає сам пахан. Путін будучи сам по собі найнижчих людських якостей - моральний ідіот, нездара і брехун, окрім всього ще є педофілом, кримінальним маньяком і латентним геєм. Він корчить із себе мачо-кгбшника, дзюдоїста, ходить з ручкою притиснутою до ноги ("походкой стрєлка"), але насправді є схибленим маньяком-убивцею, який отримує задоволення від насильства і захоплюється насильством інших.

При чому він настільки нікчемний, що сам це і написав в своїй автобіографічній книзі.

Леонід Іонович Усвяцов - тренер Путіна з 16 років. Гвалтівник. Відсидів 10 років за групове згвалтування дівчини. Ось як саме Хло ним захоплюється: «С теми людьми, с которыми я занимался тогда, до сих пор дружу...Мы-то никаких денег за занятия не платили – все были из бедных семей. А карате с самого начала было платным, поэтому каратисты считали себя первым сортом. Однажды мы пришли на тренировку вместе со старшим тренером «Труда» Леонидом Ионовичем. Смотрим, на ковре каратисты занимаются, хотя уже наше время наступило. Леня подошел к их тренеру и сказал ему об этом. Тот даже не посмотрел в его сторону – мол, иди отсюда. Тогда Леня, не говоря ни слова, перевернул его, придушил слегка, убрал с ковра, потому что тот был уже без сознания, и повернулся к нам: «Заходите, располагайтесь».

Путін захоплюється демонстрацією сили цим покидьком, а окрім того захоплюється маньяком-гвалтівником, який відсидів за згвалтування.

До речі, на могилі цього негідника промовистий напис: "я умєр, но мафія - бєссмєртна".  

Тобто він не те, що не капітан Глєб Жеглов. Він навіть не Лєвчєнко, який мучився, що "з гнідамі кантуюсь". Він сам гнида із гнид, яка змусила всіх з нею кантуватися.

І ця "неперебірливість", а насправді гидотне захоплення кримінальними маньяками з путіним все життя.

Коли на росії в нульових відбувся скандал з полковником Будановим, який викрав, згвалтував і вбив 18-річну чеченську дівчину Ельзу Кунгаєву, цього негідника влада путіна активно захищала. Буданов тоді в 2003-му не тільки отримав надм'який вирок - лише 10 років, але одразу ж написав прохання про помилування, яке комісія по помилуванню одразу ж задовольнила (хоч потім через резонанс в суспільстві і здала назад - тоді ще в рашці залишалися залишки демократії). Але в 2009 році він таки зумів вийти по УДО, фактично відсидівши за вбивство і згвалтування лише 6 років. Характерна деталь: поселився він в будинку наданому управлінням справами президента росії.

Путін сам маньяк, захоплюється маніяками і підтримує інших маньяків. Якщо когось дивувало, як міг з'явитися чорт Пригожин зі своїм вагнером і кувалдами, тепер ви маєте відповідь.

Він захоплюється маніяками. А якщо ти захоплюєшся маніяками, то ти і сам маніяк.

Так от лише путін знає свою істинну природу.

Вся інша банда, виконавці, подільники і бойовики середнього і нижчого рівня про чорне нутро свого пахана не знають.

Умовно, всі інші кєнти підписувалися на крадіжку, а на мокруху - ні. Згвалтування з вбивством - це табу навіть у кримінальному світі.

Але педофіл і нікчема путін теж хитрий.

Він розуміє свою природу і розуміє природу свого оточення.

Тому він 20 років варив їх на повільному вогнищі. Він потроху годував їх мертвечиною, змушував зашкварюватися підтримкою маніяків, приймати участь в убиствах самим. Коли застреленого чеченськими патріотами Буданова ховали, прощатися з ним прийшли депутати госдуми, ветерани бойових дій. Попри те, що вбивцю-гвалтівника за рішенням суду позбавили всіх медалей і нагород, ховали його з воїнськими почестями, почесна варта зробила залпи салюту.

Всі ці дауни навколо путіна - від генералів, які ведуть війну в Україні, до скабєєвих і попових, - мріяли класно накрастися і жить в своє задоволення. Патякати на ефірах це ж не кайлом махати.

І тут раптом виявилося, що маньяк путін втягнув їх у вбивство з розчленуванням. Красти це одне. Всі у світі крадуть. А от за розчлєньонку скрізь у світі ловлять і саджають на електричний стілець.

І ось Маргаріта повідомляє нам, що в банді відбувся розкол. Вже не врагі клєвєщут, а в самій банді повідомляють, що багато хто раптом зрозумів, що все зайшло надто далеко. Що ось він, труп, а он - сирени поліції.

Це початок кінця.

Злочинці за інерцією ще намагаються виставити все як "наше дєло правоє", втягнути населення рашки в "священную войну". Але сотні нефритових воїнів, які пішли за царем в саркофаг, це лише красива історія. В реальності за схибленим вождем в саркофаг йдуть екзальтовані коханки (або коханці). Найближче коло в останню мить зраджує. Так буде і з путіним.