"БЕРЕЗНЕВІ ВИБОРИ 2019 — КЛЮЧОВИЙ МОМЕНТ В ІСТОРІЇ УКРАЇНИ" - Олег Пономар

"БЕРЕЗНЕВІ ВИБОРИ 2019 — КЛЮЧОВИЙ МОМЕНТ В ІСТОРІЇ УКРАЇНИ" - Олег Пономар

Путін з абсолютно прямим меседжем для українських виборців (на зустрічі G20): "Поки вони при владі (нинішнє керівництво України — прим. О.П.), війна триватиме".

Ось так просто — поміняйте владу і я завершу війну.

Через це, я відповім на питання моїх читачів, які я чую щодня, і на які не відповідаю: Олег, хотілося б прочитати ваш прогноз на березень 2019 року, тому що страшно...

Гаразд. Відповідаю: Прогнозу на березень 2019 року бути не може.

Якщо я напишу — "Сили московського реваншу не переможуть", і через цей прогноз, хоча б один виборець в березні не піде на вибори і залишиться вдома (адже ми переможемо), то це буде моєю величезною помилкою.

Це те, чого прагнуть сили московського реваншу, і на що спрямовано та як побудовано їхню передвиборчу стратегію, і чому вони замовляють і купують свої захмарно-космічно-нереальні рейтинги — "Дивіться, перемога у нас в кишені. Опір є марним, можете навіть не йти на вибори".

Але ці березневі вибори — це найважливіші вибори за всі роки формальної (1991-2014) і справжньої (2014-2019) незалежності України. Мало того, це історичне та геополітичне роздоріжжя, ключовий момент в історії України (думаю, що до другого туру вийдуть представник прозахідного курсу і представник (-ця) сил московського реваншу).

Тому ніхто не може залишитися вдома.

Інше питання — чи вірю я?

Звичайно, я вірю в перемогу. Не можна виходити на матч, не вірячи в перемогу. Виходити на матч, не вірячи в перемогу — це заздалегідь програти. Навіть, якщо тобі будуть показувати до матчу, що твої шанси на перемогу є невеликими, ти не повинен звертати уваги на ці розмови (може тебе обманюють?). Треба дуже вірити у перемогу, треба виходити на матч з великою вірою у перемогу.

Ба більше, коли ти вийшов на поле, треба вірити у перемогу і там. І пам'ятати, що матч триває 90 хвилин, та боротися аж до фінального свистка. Аж до останньої секунди, як би не складався матч. Не просто боротися — треба битися.

Тому — ніяких прогнозів.

Попереду ще багато часу і багато роботи.

Роботи на межі можливостей. У міру можливостей кожного. Кожного - на своєму місці.

І віра в перемогу.

Олег Пономар