"Без перерви на жарти" - Олена Кудренко

"Без перерви на жарти" - Олена Кудренко

"Часом ми потребуємо перерви для жартів...

Знаєте, що весело?

Я зараз розмовляю англійською, і маю український переклад, тут (показує на навушники)..."

Зараз йде масштабна побудова ліній оборони вздовж нашого кордону з Росією. Задіяні будівельні організації. Задіяні цивільні. В поля везуться будматеріали. Наєв, здається, цим керує? Чернігівщина, Харківщина, Сумщина. В полях вантажівки, трактори, крани, які підіймають та виставляють так звані "зуби дракона". Вже вириті окопи.


Оце і мало бути "Великим будівництвом" всі попередні роки. Далекоглядним великим будівництвом. На яке треба було виділяти кошти, та й нехай навіть чіпляти ті великі жовті рекламні банери, що лінії оборони побудовані за ініціативою такого-то...

Бо вже не тільки була Чечня-1, Чечня-2, Грузія, Молдова,.... Вже Крим віджали. І вже йшла війна на Донбасі. А погрози в наш бік не чув хіба лінивий.

Всім, хто вміє бути далекоглядним, треба перестати пускати до себе російських мігрантів, хто межує з Росією - побудувати таке саме заздалегідь (!!!), а не так, як ми. Не купувати у них газ та не підписувати жодних хитрих угод, які росіяни порушують. І тоді може бути (!) більше нікому не прийдеться хоронити тисячі людей, як це робимо ми.

Без перерви на жарти, насправді.

Люди без жартів гинуть щодня.