"БЕЗ ПОЛІТИКИ ПРО ГОЛОВНЕ" - Айдер Муждабаев

"БЕЗ ПОЛІТИКИ ПРО ГОЛОВНЕ" - Айдер Муждабаев

«Українська промисловість вперше з 2015-го року впала на 7,5% за 11 місяців. Це результати міцної гривні. Так само, як і збільшення рівня безробіття та стимулювання міграційних процесів», —‎ говорить експерт Економічного дискусійного клубу Олег Пендзин.

Давайте серйозно, без тролінгів, хайпів тощо. Те, що ми спостеригаємо зараз в економіці України, є справжнім злочином. Я, звичайно, не знаю з чийого конкретно боку, хто конкретнІ злодіЇ, але я впевнений, що цьому щиро аплодують у Кремлі та ПРОСТО ЧЕКАЮТЬ ФІНАЛУ. Якщо все й далі піде таким чином, у 2020 році відбудеться економічний крах і, можливо, навіть дефолт країни. І ось тоді всім буде не до тролінга один одного за політичними переконаннями.

Щось мені підказує, що у цього запрограмованого самогубства України є конкретні бенефіціари з прізвищами. Які грають на курсі гривни та маніпулюють державними облігаціями на користь собі, а, за великим рахунком, путіну. Я хочу запитати у влади, у спецслужбовців, чи ведуть вони якісь розслідування щодо цього державного злочину, а за суттю — зради. Бо, якщо ніхто у владі цим зараз не займається, то життя найближчим часом їх покарає так, як і не снилося ні з яких політичних підстав.

Тимчасово робіть висновки, ці всенародні веселі свята, які почалися навесні минулого року, завершуються, шановні. Вони мають уси шанси закінчиться зустріччю з нещадным айсбергом економіці.

Айдер Муждабаев