"БЕЗУГЛА ЗАМЕРЗЛА" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"БЕЗУГЛА ЗАМЕРЗЛА" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Бачте? Сьогодні 27 вересня. Тобто за словами комісар... вибачте, народного депутата Мар'яни Безуглої протягом ЧОТИРТОХ днів мені мають видати:

- куртку зимову утеплену

- штани зимові утеплені

- флісову куртку

- білизну утеплену зимову

- шапку

- шарф-трубу

- берці утеплені зимові

- рукавиці.

Перелік взяв з коментаря Безуглої.

Обов'язково прослідкую. Бо зимові утеплені штани, фліску, шапку, шарф-трубу, зимові берці і рукавиці мені не видавали взагалі. Ніколи.

Так-так, флісова кофта в якій я буваю на фото - не казенна. Я маю її завдяки "Справі громад", за що їм мої респект і уважуха. Бо без фліски на фронті кисло, це не те слово. "Справа громад" взагалі мені сильно допомагає, через те їх я рекламлю найбільше.

Хоча концепція міняється прямо на очах. Мадам Маляр вже повідомила, що зимову форму видадуть, але проягом кількох тижнів. Тобто щось так до середини жовтня. А в коментарях Безуглої вже просторікували що до кінця жовтня видадуть - хрест на пузі. Одним словом у грудні... видадуть... щось.

І так. От хоч ріжте мене, не повірю я що Безугла ночувала у літній формі в бліндажі або у перекритій траншеї. Як мінімум, тому що або персонально для Безуглої хлопці за день спалили тижневий запас дров, або верещала б вона зараз з кожної праски. Вночі на фронті зараз реально холодно. Швидше за все ночувала вона десь на командному пункті бату, у хаті. Де в принципі пофіг у літній формі ти чи в білизні. Якщо взагалі вона наближалася до фронту ближче за КСП бригади.

А з чого весь цей крик? Та тому, що крик здійняла опозиція. Бо солдати на фронті реально мерзнуть. Бо коли волонтери ще в липні горлали що ситуація з забезпеченням фронту зимовою формою катастрофічна, Міноборони Резнікова палець о палець не вдарило. А тепер фронт незадоволений. Конкретно проти влади.

Фронт мерзне.

От і випустили Безуглу, аби негатив на себе збирала. Аби перед нами виписувала чортів МО, і перодично озиралася та питала нас: "Ну як, гарно я їм чортів виписую?"

Милі, цей прийом я знаю ще з часів коли я слюсарем на заводі працював, а коли закінчив виш і став майстром, мене це вже й вражати перестало. Правда така. Забезпечення армії зимовою формою влада зірвала.

Тепер дивимося коли вони видадуть бодай щось. Бо чує моє серце, як і всім іншим забезпечувати фронт теплою формою буде Фонд Порошенка.