"Бліц-криг провалився. Остаточно" - Олександр Костюк

"Бліц-криг провалився. Остаточно" - Олександр Костюк

Московія як завжди переходить до перевіреної в Чечні та Сирії тактики терору, тотальних обстрілів та бомбардувань. Почалася війна на виснаження. І ця війна буде важка.

Які плюси має орда?

Справді великі ресурси: людські, фінансові, військові.

Все ще багато грошей, іржавого заліза та зомбованого телевізором, покірного гарматного м’яса.

Що маємо ми?

Свідомий, єдиний, тотальний національний спротив.

Обстріляні, досвідчені, треновані за 8 років війни Збройні Сили України. Воїни-громадяни, які розуміють, за що вони воюють.

Все більше розуміння на Заході, що саме зараз тут, в Україні вирішується доля Європи і навіть усього світового порядку.

Тому ми маємо зростаючу підтримку західної цивілізації.

Яка вже надає нам фінансові ресурси і сучасну, ефективну зброю, яка переважає за якістю зброю федерації (Javelin, NLAW, Байрактари, стінгери, дані розвідки і т.п.)

Тобто якість проти кількості. Давид проти Голіафа.

Що видається мені ключовими питаннями:

1. Домінування в повітрі. ППО, ПРО. Лише це може нейтралізувати варварську тактики орди з тотальних обстрілів та бомбардувань наших міст, цивільного населення. Тобто або повне закриття повітряного простору. Або надання ефективного, переважаючого озброєння систем ППО, ПРО. Тобто російсько-фашистський льотчик, який вилітає на МІГу виробництва 70-х бомбити українське місто має розуміти, що шанси повернутись для нього – відсотків 20%. Більшість ракет має перехоплюватись. Тоді у РФ залишиться наземне гарматне м’ясо, яке знаходиться у ворожому середовищі з ускладненим забезпеченням.

2. Руйнація економіки РФ. Закриття доступу до військових технологій, зниження потенціалу військової промисловості, виробництва сучасної зброї (а з цим у них і так не дуже), перекриття каналів закупівлі ефективної зброї через треті країни.

3. Підрив РФ зсередини. Руйнація імперської ідеології. Деморалізація військ РФ та населення. І це вкрай важливо сьогодні.

Робити це потрібно системно, організовано, планово, з фінансуванням і техзабезпеченням, з проникненням в інформаційне поле РФ (яке вона намагається закрити).

Ключові тези:

-РФ веде в Україні масштабну, фашистську війну з тотальними обстрілами та руйнуванням переважно російськомовних міст: Харків, Маріуполь, Волноваха, Київ. З вбивством цивільного населення, жінок та дітей.

- При владі у РФ – божевільний маніяк, який готовий поставити світ на межу ядерної катастрофи. Росіяни мають розуміти, що ЯЗ – це ЗАВЖДИ «палка о двух концах»;

- Немає і мови ні про який захист «рускоязичних». Є лише маніакальне бажання божевільного диктатора відновити міфічну «імперію»;

- Міф про «нєпобєдімость російской армії» рухнув. РФ несе фатальні втрати в цій неправій війні на чужій території, в оточенні повністю ворожого населення, яке ненавидить окупантів. Солдати (часто 19-20років), яких Путін посилає в Україну, масово гинуть, голодні та холодні. Страшні поранення. РФ навіть не забирає тіла;

- Економіка РФ падає в прірву через військові авантюри божевільного диктатора. Трільйони доларів, отримані Путіним та купкою наближених до нього олігархів за продаж ресурсів РФ, витрачені не на підняття рівня життя населення РФ, освіту, медицину, інфраструктуру, а на військоі та геополітичні авантюри. Якби не це, рівень життя росіян міг би бути як в ОАЕ наприклад. Натомість зараз росіяни стрімко повертаються до рівня 90-х;

- Захід не збирався і не збирається «нападати» на РФ чи «забирати» їх ресурси. Захід влаштовувало , що росіяни самі, за смішні гроші за західними мірками, здобувають свої ресурси та власними силами доставляють їх на Захід. Навіщо вас ще окуповувати? Для чого? Щоб платити за ту ж роботу західні зарплати, забезпечувати західний соціальний захист, західну медицину?

- Москва грабує регіони. Витягає з них ресурси для власного збагачення. Воює чужими руками. Посилає на війну не багатеньких москвичів чи пітерців, а знедолених бурятів, сибіряків, удмуртів, алтайців, чечен. Намагається втягти в свою війну білорусів, казахів, киргизів, таджиків, послати їх вмирати невідомо за що.

Імперія прогнила наскрізь. Її ідеологія тріщить по швах. І від прискорення цього процесу залежить кількість жертв та крові в цій війні. Яку РФ вже програла.

А перемога буде за нами.