"БЛЯХЕРИ, А ВИ ДУМАЛИ ЦЕ БОРОТЬБА ЗА ВАС?" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"БЛЯХЕРИ, А ВИ ДУМАЛИ ЦЕ БОРОТЬБА ЗА ВАС?" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Вітаю! Керівництво організації АвтоШАРАсила (вона така сама "євро", як Росія - федерація) заявило що воно включається в політичну боротьбу. Дослівно - "Треба привести до влади нового президента, поміняти всі відомства і систему. Ми підтримаємо того, хто відмінить акцизи на авто з Європи..."

Ну що? Зрозуміло заради чого весь сир-бор? Це була всього лише передвиборча акція і нагнітання ситуації під певного кандидата. Здогадаєтеся самі кого підтримає АвтоШАРАсила?

Ну от який кандидат запросто обіцяє зменшити ціни на газ для населення двічи, чудово знаючи, що в разі таких дій співпраця з МВФ буде угроблена на віки вічні?

Гадаєте цьому кандидатові буде складно пообіцяти лохам відмінити акцизи? А чого там? Обіцяла ж вона колись відмінити призов в армію? Обіцяла виплатити вкладникам Сбербанку СРСР компенсацію? І як?

Гадаєте буде якось інакше?

Юлія Володимирівна, вітаю з черговим успішним розводом лохів. У чому - у чому, а тут ви - неперевершені! Визнаю!

Але це ще не фінал. Включення в політичну боротьбу керівникам АвтоШАРАсили треба ще для одного - аби будь-які проблеми з МВС зразу подати як розправу з політичними противниками. Справа в тому, що лідер АвтоШАРАсили Ярошевич - не даремно помічник нардепа Веселової, яка як раз таки голосувала за закони 8487 і 8488.

Насправді керівники АвтоШАРАсили щасливі від прийняття цих законів. Бо тепер пересічний бляхер радісно потягне до АвтоШАРАсили свої грошенята.

Бо за словами Ярошевича біля 90% автомобілів на польській реєстрації мають проблеми, тобто куплені вони були за мутними схемами і наразі документів на авто бляхери на руках не мають. Вони мають липу. Папірці, з якими їх мусять заарештовувати як співучасників шахрайства - і у нас, і в Польщі. Але!

АвтоШАРАсила пропонує вирішити цю проблему - оформити документи аби власник "бляхи" міг легалізувати авто в Україні. Ціна питання - 450 доларів США. А можуть зробити все й під ключ - там явно побільше буде.

Мехінізм оборудки детально викладений у відео нижче. І механізм такий, що ним обов'язково мусить зацікавитися МВС. Але. Коли МВС прийде із запитаннями до керівників АвтоШАРАсили - здійметься лемент "влада ідіотів - гнобить патріотів".

А бляхер - так само потягнеться з грошиками до АвтоШАРАсили - куди йому ще податися?

Казала ж певно мама бляхерові в дитинстві - "скнарий платить двічи"?

Нічого не поробиш. "Лох не мамонт, весь не вимре", як казав один найбільш відомий на просторі СНД аферист.

От посилання на відео.

Насолоджуйтеся. Почуєте нетиповий звук - то бляхери хлопають себе вухами по щоках. Від досади.

Дмитро "Калинчук" Вовнянко