"БОЇНГ УЖЕ ЗАБУЛИ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"БОЇНГ УЖЕ ЗАБУЛИ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

А пам'ятаєте як роки тому 8 січня 2020 р. над Тегераном був збитий український "Боїнг" зі 176 особами? Як Зеленський оговтався коли про збиття іранцями літака вже волали американці, канадці і англійці. Як він ніяк не мін виїхати з Оману. Як виявилося що у воюючій країні на місці не було ані президента, ані голови СБУ. Пригадуєте?

Питання до влади - як там справи по літаку? Чи завершене розслідування? Чи визнав Іран свою провину і виплатив компенсації? Чи отримали якусь матеріальну допомогу сім'ї українців - пасажирів та членів екіпажу? Що взагалі зроблено в цьому напрямку? Україна бодай санкції проти Ірану впровадила?

Коли два роки в Україні команда Зеленського-Оманського перетворила зустріч тіл українських пілотів та пасажирів у помпезне масштабне шоу, і я написав що ЗЕкоманда цинічно піариться на загибелі людей, в моїх коментах відкрилися ворота в пекло. До мене стадами прибігали обурені шанувальники ЗЕ аби розповісти як щиро переймається преЗЕдент через загибель українців.

Цікаво що всі ці дивовижні люди скажуть зараз? Хтось згадав про жертв тої трагедії? Чи їх величностям нема коли - вони на лижах катаються, перетнувшись з Коломойським? От співробітники МАУ заявили, що керівництво компанії річниці трагедії протсо ігнорить - ані співчуття не висловлює, ані до колективу не звертається.

Агов, шанувальники ЗЕ! Цим збуритися вам не кортить? Чи шоу провели, попіарилися - можна про загиблий Боїнг забути?