"Боїться... Боїться, як чорт ладана" - Олег Шарп

"Боїться... Боїться, як чорт ладана" - Олег Шарп

Карл Більдт про справу Порошенка: Якщо Зеленський піде шляхом Януковича, ЄС буде змушений вжити заходів.

Дональд Туск: Закликаю владу в Україні поважати опонентів та не вдаватись до політичних репресій.

До цього були Волкер і Кваснневський. Наразіі спільну заяву з приводу політичних переслідувань Порошенко готують чотири країни Балтійськго регіону.

КМІС стверджує, що за місяць особистий рейтинг Зе впав на 5% і наразі дорівнює 37,6%. Але в мене є перші результати телефонного експрес-опитування, здійсненого 9-10 червня. Там Володимирсаничу дають 31,9%, а Порошенку - 18,3%.

У своїй дитячій ненавісті до П`ятого президента, Півшостого топить себе більше, аніж будь-якими іншими діями. Прямо заявляти, що з Путіним можна домовлятись, а з Порошенко ні - відверто ставити себе по ту сторону парєбріка.

Знаю, що на Банковій сьогодні була нарада, де більшість близького оточення радило не допустити взяття Порошенка під варту - казали, іміджевих збитків - море, а профіту - зеро. Володя поки впирається. Проте, прийнято проміжне ріішення перманентним тиском та максимальною кількістю справ виштовхувати Пороха з країни: "Хай його Туск з Волкером і пристроюють!" - слова, які джерело приписує Зе.


Боїться... Боїться, як чорт ладана. Але пручається, бо то його особиста психологічна трагедія, його ghost of Hamlet's father, його вічні Сцилла і Харібда.

Що буде далі? Все буде добре - Пороха голими руками не візьмеш і не залякаєш. Це не Славік.

Боюсь лише розколу суспільства - судити потім Моніку за правовий бєспрєдел чи дозволити виїхати у Сизрань - не просте питання. Проте, дійдемо згоди і у цьому. А потім знов все розпочнемо з початку - така вже наша доля. І доля країни, яку завжди вирішували 15% пасіонарієв, а не телеглядацький планктон.