"Боротьба з корупцією принесла щедрий урожай" - Маson Lemberg

"Боротьба з корупцією принесла щедрий урожай" - Маson Lemberg

Є такий чоловік - Дмитро Марченко. Генерал. Хто знає як би все склалося у війні і у звільненні правобережжя Дніпра, якби не його особистий внесок.

На початку ніхера не смішної Клоунади, цього чоловіка, військового, посадили в тюрму, як злочинця, сфабрикувавши проти нього кримінальну справу. Вилучивши і згноївши тисячі броніків, які на початку вторгення були замінені саморобними "броніками" з ресор.

І це не про те, що за фабрикацію, що привела до втрати сотень життів ніхто не сидить.

Це про те, що такі ж броніки купляв Аваков в тої ж контори. Але в тюрму посадили генерала Марченка. І про те, що конторі, що випускала нібито неякісні броніки нічого не було.

Такий собі військовий генерал - злочинець - одіночька, який все сам взяв і підстроїв. Гад.

Пройшло 5 років епохи багатства і правди. І боротьба з корупційов принесла щедрий урожай. Тепер у нас до міністра оборони, який укладає мільярдні контракти з яйцями по 17 гривень і сцить всій країні в очі, розказуючи про яйця в кілограмах, у 18 видів державних структур, що боруться з корупційов, немає жодних претензій.

Зато тепер єдиний злочинець-вор-одіночька, який все сам взяв і підстроїв, гад такий - це якийсь ремномний випадковий лошок.

А тих, хто укладав контракти, кому лошок заносив чумуйдани відкатів, суспільство в стані наркотичного сп'яніння, тупо не замічає.

Йобані лицеміри - от що я хотів сказати.