"Боротьба з привидами" - Mason Lemberg

"Боротьба з привидами" - Mason Lemberg

Прочитав про чергову "велику перемогу" про те що депутата ОПЖЗ Волошина будуть судити на 15 років.

За гучними заголовками малороських колег скабєєвої, скромно захована суть: депутат Волошин давно втік з України і судити його, як і покарати його, можна хіба що заочно.

За імітацією бурхливої діяльності по покаранню зрадників, скромно видніється гірка правда:

Депутат Волошин з трибуни Верховної ради заявив що Україна не суверенна держава. І замість того, щоб посадити його в тюрму ще в 2020 році, мусора тримали військового який задавав йому питання про його базар, а він бив цього військового в лице. А потім цього військового і іншого (який просто стояв збоку) ще й заарештували і справи й досі не закриті.

Депутат Волошин (ставши депутатом в 2019) активно їздив на ефіри кремлівських ЗМІ, але бодрі патріоти з 2019 цього в упор не бачили.

Депутат Волошин, якого зараз судять, втч за його антиукраїнські заяви, здійснював їх і в ефірах українських ЗМІ. Але скоти, які дозволяли йому це робити, всі ці Наталії Влащенко, вся ця "журналістська" пиздота спокійно собі сьогодні існує на волі в Україні, хоча як мінімум, вони є співучасниками (якого не організаторами) подібних злочинів.

І врешті решт, ще в січні 2022, до війни США ввели санкції проти нього за антиукраїнську діяльність. Але канєшно ніхто ж не бачив і не знав, що депутат Волошин виявиться зрадником.

Але тепер гордо і інтенсивно махають руками борячись з привидом депутата Волошина. Власне, те саме роблять і на росії, арештовуючи Полторака за гінацит русскаязичних младєнцев.

Тільки от поведінка наших імітаторів куди огидніша: бо "старші брати" Полторака не мали в руках і не давали йому втекти, потім рішуче махаючи руками.

А от наші це роблять. Спочатку відпускаючи Ківу, Оксану Марченко, Рабіновича, Волошина та інших, а потім мощно борячись з їхніми привидами.

І тільки один позитивний момент в цьому є: те що депутат Волошин не буде допомагати Володимиру Зеленському разом з цими святими людьми Шуфричем і Бойком боротись зі зрадниками.