"БОТАМ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"БОТАМ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Вибачте, але я все ж таки висловлюся, бо емоції розпирають.

ЗЕботва, а скажи. Оте що Пуйло увірвалося в Україну, це тому що Зеленський наживається на війні? Ви ж у цьому звинувачували Петра Порошенка? А ще, це Захід з Росією примушують Україну до Мінська і тому Захід роздмухує паніку, аби зруйнувати нашу економіку, так? Ви ж цю блювоту нам несли зі своїх сторінок і каналів? Це ж ви, в той час 3ахід нас попереджав і озброював, самі ж його звинувачували в "нагнітанні". Забули?

А давайте ще пригадаємо. Як воно, вдалося вам домовитися з Пуйлом десь посередині? Продовжуєте ви бачити мир в очах Пуйла? Ви все ще закінчили війну у своїй голові, чи Пуйло нагадав що війна не завершилася?

І так, в тому що Москва увірвалася до України винний Зеленський, чи все ще Порошенко?

Господи, які ж ви ниці гниди! ОПУщені гниди!

Я не маю претензій до пересічних людей, що голосучали за коміка, я маю до біса претензій до ботів і лідерів думок що сіяли ненависть проти Петра Порошенка і звинувачували його у всіх смерних гріхах. Мінськ вас поганий був? А те що Мінськом Порошенко вигриз вам 8 років для підготовки до вторгнення, ви не бачили чи не хотіли бачити? "Свинарчуки" вам муляли? Ви так і не збагнули що "свинарчуків" давили за те, що вони розгорнули ВІТЧИЗНЯНЕ виробниуцтво якісних автівок. В т ч для фронту. І тим заважали виробникам іноземним. МАЗи ви в армію гнали замість "МАЗ-Богданів", набагато кращіх і дешевших? А де ви тепер будете брати МАЗи, коли з Білорусі нас атакують?


Ви хоч розумієте що ви наробили? У вас було ТРИ РОКИ аби зміцнювати обороноздатність країни. І що ви зміцнили, крім відкатів на Великому Будівництві?

Ви навіть не уявляєте наскільки я вас зневажаю. Ви не смієте називати себе патріотами, більшої школи ніж ви Україні не завдали навіть вороги. Свій гріх ви будете спокутувати довго, і будьте певні, нащадки про заподіяну вами шкоду не забудуть ніколи. Як письменик, я докладу до цього всіх своїх зусиль.

Ви не смієте говорити мені про єднання. Хочете єднання - біжіть просіть пробачення у генералів Марченка і Павловського яких ваші коміки морили буцегарнями. Біжіть просіть пробаченя у Ріффмастера, якого ви тримали у в'язниці безпідставно. Вибачайтеся в Олега Гладковського, який забезпечував армію дефіцитними запчастинами у критичний момент.

Спокутуйте свій гріх - виправляйте напартачене. Бо для мене з часів Порошенка не змінилося нічого. Я працював для України тоді, я працюю зараз. Змінилося для вас.

СЛАВА УКРАЇНІ!