"БОЖЕ БОРОНИ ВІД ТАКИХ ПРЕЗИДЕНТІВ..." - Олег Шарп

"БОЖЕ БОРОНИ ВІД ТАКИХ ПРЕЗИДЕНТІВ..." - Олег Шарп

Що головне для офіцера? Совість, честь та готовність у будь-яку мить йти захищати країну .

В інтерв’ю Гордону Гриценко заявив, що війна на Донбасі давно б закінчилася, якби Луценко та інші чиновники не ховали своїх синів від фронту. Генпрокурор обурився і заявив, що вимагає вибачення. Також він опублікував світлини сина Олександра з фронту, який пішов туди добровільно. У відповідь Гриценко через губу вибачився перед сином Луценка, але відмовився вибачатись перед самим генпрокурором, попутно назвавши того "паталогічним брехуном".
* * *
Як же це по-офіцерському: публічно сказати абсолютну неправду та при цьому назвати брехуном свого опонента. Накласти кучу лайна у чужій домівці, потім під тиском доказів прибрати половину, а на другу (вибачте) ще й попісяти.
І це зробив колишній міністр оборони, який не пішов у АТО тому, що... (барабанна дріб) його військова спеціальність там була не потрібна (з інтерв`ю тому ж Гордону).
Сцуко, а яку мали спеціальність студенти під Крутами, у яких була одна гвинтівка на двох? Яку мали спеціальність 18-річні хлопчики, які добровольцями пішли боронити свою землю у 14-му? Ти ж МІНІСТР ОБОРОНИ, хоч і колишній - ти ж кричиш, що "створював цю армію", ти повинен був йти на фронт хоч інтендантом, хоч кухарем, хоч службовою собакою. Але пересидів у кущах...
* * *
Всі ці вілкули, бойки та мураєви є ворогами відкритими. Але найбільше бісять отакі гриценки. Нудні, скривджені та ображені на весь світ. Хто нічого справжнього у своєму житті ще не зробив, але вважає за подвиг не тиснути руку Президенту, брехати на ток-шоу про те, що живе у "панельці", торочити наклепи на інших та одночасно вважати себе "чесною месією". І вже навіть (знову барабанна дріб) роздавати посади.
* * *
Голосуйте за Гриценка, пані та панове! Не можете його знайти? Загляніть під плінтус, він там...

Helgi Sharp