"Бредогенератор Мар'яна - ньюзмейкер руссоЗМІ" - Віталій Гайдукевич

"Бредогенератор Мар'яна - ньюзмейкер руссоЗМІ" - Віталій Гайдукевич

Одна неадекватна мандатоносиця, яка ляпає язиком, це не плюралізм і не свобода слова. Це санкціонована інфоатака на керівний склад ЗСУ.

Бредогенератор Мар'яна - ньюзмейкер руссоЗМІ. Її запас абсурдо-помиїв - насолода для руссо-пропагандисто. При цьому Зеленський мовчить, хоча міг би висловитися і поставити свою слугу на місце . Голова ВР - мовчить, хоча медіа-поведінка владної депутата давно за межами розумного. Фракція СН мовчить, природньо, також. Подоляковські медіа-багнети теж не влаштували Безуглій обструкцію. А весь зомбо-пул не став на захист главкома перед Жовквами, Даниловами і Мосейчук. Чомусь.

Така ситуація зариває авторитет парламету в дно. Катастрофу інституту парламентаризму фіксує соціологія - довірт нема. Погано це...

Але найгірше, що у широких мас "простих людей" і білих польт блискавично виникли питання Ар'єва, але жодних питань до Стефанчука, Єрмака, Данилова і Зеленського. Тож Безугла і надалі буде відведену їй роль громовідводу. "Це наше шоу".

І до теми «сухого» закону. Нагадати, коли було зроблено це фото? Напочатку січня 2022 року. В Буковелі. Вони готуються. Оборону півдня України обговорювали, не інакше!


До повномасштабного вторгнення залишалось менше двох місяців…