"Будуть брехати та плагіатити, як завжди..." - Олена Кудренко

"Будуть брехати та плагіатити, як завжди..." - Олена Кудренко

Артисти, які дали росіянам такі пісні, як "Я солдат, нєдоношенный рєбєнок войны... Я гєрой, скажитє мнє, какого романа...."

Чи "... Нас в хрущєвкє двоє, кто мы і откуда?.."

- артисти наші, а пісні використовують росіяни, як свої, як "русскую музыку". І той факт, що і Бабкін, і Бумбокс сьогодні пишуть пісні (і чудові) українською - чудово. Але все, що було ДО - нажаль, використали росіяни, щоб назвати це своїм. І хай би якусь лободу чи анілорак - а наших досить непоганих та улюблених виконавців.

На Росії або привласнюють чуже, або переспівують, перекладають з української, щоб це саме привласнити.

Зарікаюсь коментувати щось росіянам, бо їх не переконаєш. Це "прінадлєжит нам", і все тут. У них "русскіє дєвушкі самыє красівыє в мірє" - хоча якщо є там краса, то вона має якусь суміш або з українською, або з білоруською, або з татарською кров'ю, що бере свій початок з насильницьких депортацій народів у найвіддаленіші куточки росії. В чистому вигляді ні російська "краса", ні російська музика, ні російська кухня не вражають.

Ми їх достатньо спонсорували культурними надбаннями чи творчими ідеями - цікаво, як вони далі будуть чимось вражати самостійно. Хоча, будуть брехати та плагіатити, як завжди...