"БУКОВЕЛЬ ЧЕРВОНОЇ ЗОНИ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"БУКОВЕЛЬ ЧЕРВОНОЇ ЗОНИ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

У Франківську все закрите, кнайпи не працюють, і взагалі повний карантин. Водночас у Буковелі, що належить самі знаєте кому - свято життя і достатку. А в той самий час на Франківщині - вибух захворюваності на КОВІД. У Франківьску розгорнутий мобільний шпиталь. Бо в лікарнях місць уже бракує. На Франківщині впроваджений червоний рівень карантину. Скрізь, крім...
Правильно, Буковелю. Там втомлений карантинами і локдаунами небідний народ, радісно катається на лижах без масок, кружляє каву за 65 грн. та витрачає дурні грошей на всі інші блага цивілізації.
Ну, гроші ж є у людей! 75% громадян нездатних платити комуналку, що проти часів Порошенка зросла у 1,4-2 рази - це не про них. На гірськолижні курорти всі ваші карантини-локдауни не поширюються, сам ЗЕ ганяв на лижах у Буковелі, ночуючи в номері за 10 000 грн на добу.
А в той самий час Франківщину вже оточилили блокпостами, їжу купувати можна тільки на винос і потяги більше не зупиняються.
А тепер питання, де люди найбільше заражаються на КОВІД? В місцях масового скупичення. Де на Франківщині були найбільші місця масового скупичення? Відповідь - гірськолижні курорти. Найбільший - Буковель. Франківці там бували не менше за гостей - хто на лижах покататися, а хто по роботі. Харчі привезти, глинтвейном та кавою поторгувати, лижників на схили повозити. От вам і причина.
Чому ж керівники гірськолижних курортів поставилися до безпеки настільки байдуже? Про це треба питати кандидата у депутати по Округу №87 Олександра Шевченка. Так само, як про те, скільки підняв "Буковель" під час всіх карантинів та локдаунів. Либонь - не чужа до "Буковелю" людина.
Скільки витратять пересічні франківці на лікування себе та родичів після ураження КОВІДом легень - вони розкажуть самі.
Процитую Завгороднього, його враження від буковельської кухні: "Форель з готовністю ковтає гачок, з радістю йде на загибель. Так часто буває якщо ти належиш Коломойському. Я думаю, в цьому є урок для всіх нас"...
Неймовірно влучно.