Цікава новина про "шахіди" - Олександр Карпюк

Цікава новина про "шахіди" - Олександр Карпюк

Про те що вони не всепогодні, знали давно, і що для зими іранці іх не пристосовували як би логічно.

Цеж стосується і іранських баражуючих боєприпасів, які РФ видає у своїх роліках за "Ланцети", але ураховуючи що "Ланцети" мають специфічну форму планера і іх не можна ніі з чим спутати- то навіть у російскіх телеграм-каналах іх називають "псевдоланцети". Ну і інші іранськи бпла. Якось іранці тести на зледеніння чомусь не проводили.

Ось так ти розповідаєшь як "Генерал Мороз знищіть Хаймарси", а по ітогу в тебе навіть БПЛА не можуть взлетіти.

Тут побачив що деякі люди порівнюють Пташку з Надєй Савченко. Мов, ми ось раз вде помилились, де гарантія що знов такого не буде.

Так ось що вам хочу сказати- ви дуже донні маніпулятори. Коли я раніше заявляв про те що Савченко на варта вашої підтримки, то саме такі як ви мене хуєсосили та критикували, бо Савченко була для вас політично прийнятна. Коли я розповідав думки про Савченко від тих, хто з нею був у Іраку та на фронті- вам було начхати. Що ті атошники знати можуть, що, якщо атошник- то нам тепер во всьому їм вірити? Форма не визначає істину!- казали ви.

Коли Савченко лягла під Медведчука та остаточно доказала що в неї вавка у голові- тільки тоді ви дали задню.

Зараз все навпаки, ви знов кладете болт на думки бійців та волонтерів, але виправдовуєте це своєю ж узколобістю та упередженістю. І все тому що Пташка для вас політично неприйнятна.

Як здорово коли люди що не дійшли до армії ділять бійців по сортам від політичних уподобань. Ви класно мотивуєте бійців, тому не ображайтесь на те що бійці будуть дивиться на вас як на нікчемне лайно, яке вони бонусом захищають разом з людьми які варті того захисту.