«Цікавий» експеримент: Українці, що ВИ довели самі собі цим вибором?

«Цікавий» експеримент: Українці, що ВИ довели самі собі цим вибором?

Ні, я вірю, що Володимир Олександрович досидить. І Єрмак досидить. І не буде нарідного гніву і Майдану не буде. І це, можливо, на краще.

Але от мені цікаво б було спитати у виборця Зеленського, чи може він відповісти самому собі - нахіба був Зеленський?

Кравчук - задокументував створення цієі держави, Кучма - створив сучасні, які б вони не були за якістю, - економічні еліти і клани, Ющенко - довів, що Україна може бути Українською, Янукович - все проїбав, Порошенко - Армія, Томос і безвіз. Принаймні.

А що Зеленський?

Велике будівництво? Ну вибачте - назвати так всі сукупні ремонти доріг, багато з яких почалось ще далеко до тебе? Ну ок, дотепне рішення. Але ж і дороги - я їзжу ними - делеко не автобани. Це добротні на сьогодні регіональні шляхи і пишатися ними ну просто соромно.

Такі дороги нікого не захоплюють вже давно.

Але ж ця людина - нагадаю - отримала найповнішу владу за всю історію країни. Ні в кого ніколи не було і, напевно, вже не буде такої підтримки і повноважень - і це теж - тільки на користь.

І все це витрачено на ремонт житомирської окружної і ще півтора десятка проблемних участків? Ну ок.

Але менше з тим - нахіба взагалі був Зеленський? Які зміни він приніс, які реформи провів, які нові сенси подарував Україні і Українцям? В чому його історична - не лякайтесь - місія? Бо ж стільки було розмов.

Срались, здавали своїх і не своїх і боролись за владу і гроші - ну це і в інших було.

І ні, не хочу нікого ні з ким порівнювати а просто підсумовую - нічого не зупинив, нікого не посадив, ніде нікому не заважав і не допоміг. Історичного - нічого.

Просто відсидив своєю дупою вже половину терміну і досидить наступну половину - підгодувавши остаточно всіх єрмаків та інших «друзів».

Досидить під прокльони і ненависть, ще більше лякаючись кожного руху і кожного необережного слова.

А головне, Українці, що ВИ довели самі собі цим вибором?

Що за бажання можна маніпулювати мільйонами, довести, що лайно пахне квітами?

Що можна віддати всю владу найогиднішому непотрібу - і він нічого з цією владою не зробить?

«Цікавий» експеримент.

Sergii Iesipov