"Ці непрогнозовані події вже є невідворотними" - Mason Lemberg

"Ці непрогнозовані події вже є невідворотними" - Mason Lemberg

7 років розказую, що так звана "антикорупційна" реформа - це лайно собаче з самого початку її створення. Не тому що вона не потрібна, а тому що її очолюють корупціонери і довбойоби, які в силу своїх гнилих особистостей просто не здатні на результат.

Причому не просто говорю, а показую на прикладах, з цифрами... і не доходило.

Тепер, після Коболєва, хоч Д7 прозріла. Я сподіваюсь. І сподіваюсь, що більше не буду чути хуїту про хороше НАБУ чи незалежний АК-суд)

Але я не про те.

А про те, що для "антикорупційних інституцій" вигадана хуїта про "Роттердам+", яку в судах разом з НАБУ відстоюють кантори Бені (фу яка хйня)- це кримінальна справа, а подальше підвищення тарифів, без пояснення, без причин, без будь-яких документів і обгрунтувань - все для них норм)

Як і закупівля владою Зеленського електрики в росії, оплата грошей росії, без будь-яких підстав після 5-річної перерви.

А про те, що Коболєва тягають по судах за премії (я проти премії в таких сумах), але таваріщі Лещенко, Найєм, Заліщук та інші, які зайняли посади без будь-яких конкурсів і підстав і просто доять державні підприємства і інституції не роблячи нічого корисного для них - це для "антикорупційних органів" нормально, без проблем.

А про те, що в 2023 році розглядається справа проти колишнього міністра, який був міністром в 2014 році через його виступ на Кабміні і підпис якогось документу (цікаво за яким принципом вибирали саме цей документ з мільйонів інших?), але чувак, який ПІЗДИТЬ в СОЛДАТА ЇЖУ під час війни, його заступники які повернулись на посади радниками після звільнення і інший чорт якому повернули мільйони доларів, витягнутих з дивана, залишається недоторканим, незважаючи на очевидний злочин, його власні брехливі свідчення ітд.

Повторю лиш те що казав: ситуація буде погіршуватись, нас чекають непередбачувані події з ще більш непередбачуваними наслідками. Не через Коболєва, звісно. А через те що ви дали можливість злочинцям відчути себе месіями і їм зірвало дах. Причому рве в усьому: від відсторонення нардепа за матюкання zалупи і рейдерства Чернігова і закінчуючи вже очевидними спробами підготувати тупу зате свою слухняну заміну Залужному (ніби блять одного хомчака їм мало)

І ці непрогнозовані події вже є невідворотними, на жаль...