"Цьому є хоч якесь пояснення? Хоч якесь виправдання?" - Mason Lemberg

"Цьому є хоч якесь пояснення? Хоч якесь виправдання?" - Mason Lemberg

Рікард Йозвяк (журналіст, який сьогодні написав про те що ЄС не накладає санкції на Білоруську РСР через прохання України) - це саме той журналіст, які останні 9 років (може й більше, але до того я за ним не слідкував) повідомляв українцям хороші і погані новини щодо асоціації з ЄС, безвізу, санкцій і ітд.

Ото "ойбля знову не прийняли безвіз", "ура, безвіз!!!" та вся марудна робота "четвертий пакет санкцій проти росії продовжили ще на півроку" - це все СПОЧАТКУ з'являлося в ЙОГО твітер-аккаунті, потім в усіх ІНОЗЕМНИХ та українських ЗМІ з посиланням на ЙОГО аккаунт, а ВЖЕ ПОТІМ в офіційних джерелах ЄС.

Тому це не просто респектабельне джерело інформації, це АБСОЛЮТНО достовірне джерело інформації про події в інститутах ЄС з рівнем достовірності 100%.

Тому коли якийсь чиновницький щур, який не може піднятись з повзаючого стану бед команди зверху, перекреслює твіт Рікарда і пише "Фейк" - це, звісно, трешняк.

Але не про це мова.

Мова про те, що більшість людей, які мають стосунок до політики, журналістики і "суспільного лідерства" це все прекрасно знають (до звичайних юзерів претензій не маю) і прекрасно усвідомлюють, що написане Рікардом про прохання не вводити санкції для Білоруського співагресора відповідає дійсності.

І що? - і нічого.

Ніякої реакції.

Так, ніби це нормально, так має бути, що люди, які винуваті в катуваннях, розстрілах, гвалтуваннях тисяч жителів Київщини, Чернігівщини, Житомирщини уникають відповідальності за ініціативою тих, хто сльозливо пиздить про перемогу в новорічну ніч.

Цьому є хоч якесь пояснення? Хоч якесь виправдання?

Ладно, аналогічну хйню про Абрамовича (путінського гаманця) виправдовували його участю в "переговорному процесі в статусі організатора", а це чим? Чим пояснити прохання не карати винуватців у смертях, які зараз проводять чергові "навчання", що невідомо як закінчаться?

От і задаю запитання, в повітря, в пустоту: скільки ще життів дітей, розстріляних в спину чоловіків зі зв'язаними руками, згвалтованих дочок, жінок, сестер вони СПІЛЬНО (ті хто вчиняє злочини і ті хто дозволяє їм вчиняти і відмазує злочинців) мають забрати, щоб люди почали розставляти життєві пріоритети так як вони мають стояти в здорової людини з інстинктом самозбереження?