"Це - початок кінця цієї війни" - Джон Сміт

"Це - початок кінця цієї війни" - Джон Сміт

Ураження Нептунами нафтового терміналу в порту "Кавказ" це подія переломна. Це - початок кінця цієї війни.

Ми давно мали почати стратегічні бомбардування російської економіки - лише це може гарантовано підірвати здатність кремлівської хунти продовжувати війну. Ми зобов'язані знищити на росії все технологічніше за виробництво сірників: нафтовий сектор, виробництво снарядів, ракет, порохів, ППО, авіації, РЕБ, ремонт і обслуговування техніки, знищити їм ТЕЦ, нехай в свої -30 градусів зими отримають те, що хотіли зробити нам. Маємо зробити з ними те, що союзники зробили з нацистами в 2-у Світову. Орки пишаються, що ціна життя в них низька, - ок, але воювати вони мають в шкурах і лаптях, луками і стрілами.

Крім того, треба відбити шизофреникам типу мєдвєдєва манічку погрожувати ядерною зброєю. За погрози вони мають відповідати. Російський генерал Валерій Васільєв погрожував, що на місці Запорізької АЕС буде "або російська земля або випалена пустеля". Нехай відкриють мапу російських атомних електростанцій і накладуть її на мапу вітрів: якщо що, випалену пустелю можна зробити і з європейської території росії.

Щойно ми почнемо кампанію стратегічних уражень російського глибокого тилу, остаточна деградація бойових можливостей армії РФ на фронті почне наближатися пропорційно до кількості і частоти наших ракетних ударів.

Західні санкції це удавка на горлі, а українські ракети це удари в живіт. Щоб виграти війну швидше, ми маємо не тільки блокувати доступ повітря рашці, але і постійно вибивати це повітря із неї.

З західними ракетами ключова проблема в тому, що дозвіл бити ними по території РФ все одно буде стосуватися лише авіабаз і великих скупчень російських військ поблизу наших кордонів. США не дадуть нам ракети середньої дальності і не дозволять бити Атакмсами по російському ОПК і тим більше енергетиці.

Тому маємо західними ракетами бити по тактичному тилу орків, а от оперативно-стратегічний тил руйнувати власними ракетами.

Разом із санкціями на продаж технологій рашці випалювання технологій Україною поверне Росію у епоху до індустріалізації. На цьому рівні воювати неможливо незалежно від кількості дикого бойового м'яса.

Путін може скільки хоче надувати щоки, що готовий "воювати как царь Пьотр - 21 год". Але Україні допомагають відновлюватися союзники, а дикун таких союзників не має.

Сьогоднішній успішний удар Нептуна по російській території це початок кінця росії. Тепер маємо забезпечити достатню частоту і постійність уражень. Це буде стратегічний поворот у війні.