"Це було вчора в Центральному парку Харкова" - Олена Кудренко

"Це було вчора в Центральному парку Харкова" - Олена Кудренко

Зараз модно про нас клепати відосики, робити кричущі заголовки. Фейгін звідкись знає, що з нашого міста вже вивезли документи. Мабуть, він особисто це бачив. "Журналісти" зазивають глядачів апокаліптичними припущеннями.

А нас просто потрібно підтримати конкретними рішеннями.

Знайдіть для нас літаки.

Зробіть Бєлгород сірою зоною.

Закрийте нам небо.

У нашому місті магнолії зацвіли. І воно, місто, живе. Пульсує. Дихає. Я злюся, коли хтось з бажаючих притулитися до нашої ситуації лише інформаційно, щоб понити, поплакати - жаліє нас.

Ми не бідні, й не нещасні. Йдіть зі своїми депресивними розладами лісом. Це не до нас, харків'ян. Це до лікаря.

Є конкретика - давайте. Хочеться пожаліти в телеефірах, помусолити модну тему - це ні про що. Нам тут треба по пунктах, конкретні дії і результати. Впевнена, щось робиться в цьому напрямку. Ніхто звідси не біжить масово. І ті футболісти скоріше за все встали, струсили траву та продовжили свою справу.

Я не хочу сказати, що це тепер норма для нас. Такі норми нехай були би на росії. Але не варто за наш рахунок накручувати собі перегляди в ютубі.

Вибачте, це я на днях когось такого подивилася, хто вилив потік слів без пропозицій. Здається, десь же були такі правила: приходиш з поганими новинами - одразу пропонуй варіанти вирішення.

Або не ний.

Гарного вам всім дня).