"Це називається - добалакались" - Ростислав Павленко

"Це називається - добалакались" - Ростислав Павленко

Зеленський з Єрмаком так наполегливо хаяли Мінські домовленості, так рядились у тогу непримиренних борців, які «помруть, але не здадуться»…

Що їм вирішили нагадати власні їхні справи.

У New York Times опубліковано повну версію проекту угоди, яку обговорювали делегації України і росії навесні 2022 року.

Посилання - у коментарях під постом.

Розмови про те, що це лише проект, або що це чиясь самодіяльність - марні.

Указом Президента Зеленського №211/2022 від 4 квітня було затверджено склад делегації. А також надано Директиви. Досі таємні.

The New York Times публікує повний текст документу - результату роботи цієї делегації (фрагменти раніше публікували американські і німецькі медіа). З нього видно, що делегація торгувалася про деталі капітуляції і приниження України. Роззброєння. Принципу «ані Армії, ані Мови, ані Віри». Навряд чи всупереч директивам.

Притому «Мінськ», який так поносить Банкова, передбачав відновлення територіальної цілісності України, не зачіпав її Збройних Сил і права вступу до будь-яких Альянсів, і давав передишку для підготовки української армії, економіки і суспільства.

«Стамбул» - про протилежне.

Не хочуть Зеленський з Єрмаком прокоментувати це? Бо в 2022 Україну врятували ЗСУ, які відкинули ворога від столиці. Але паралельно із цим сформована Банковою делегація - певно, по директивах - обговорювала, як ті самі ЗСУ скорочувати.