Це називається - рубати кінці

Це називається - рубати кінці

Весь цей театр від ДБР і СБУ з "розслідуванням групи Кулініча керованої Сівковичем і Клюєвим з Москви", просто чергова спроба відбілити справжніх зрадників.

Якби слідча група, яка натрапила на такі дані, що - вдуматися! - ФСБ зуміло досягти в Україні розвідувальних позицій такого рівня, що як на конвеєрі отримувала укази Президента Зеленського про призначення агентів ФСБ керівниками СБУ (і мабуть якихось інших органів? чому не кажете яких?), то якби ця слідча група була чесною, то вже зараз би йшли обшуки не якихось фірм-прокладок Сівковича, а вдома у Єрмака. Вдома у Татарова. Вдома у Демченка, Тарана, у Левченко і Гогілашвілі, Коломойського і всієї банди із оточення Зеленського.

А ще зараз мав би йти по країні розгром агентурної мережі. З'ясовували б: кого ще Зеленський призначив за указкою ФСБ. А цього нема.

Та й з самого Зеленського, який прикритий президентським імунітетом, вже б вимагали у ВР зняти імунітет, щоб допитати в законному порядку.

А якби слуги зрадника зняти імунітет відмовлялися, то було б з шістками ФСБ те саме, що сталося з Іцхаком Рабином в Ізраїлі.

Це якби слідчі в ДБР і СБУ були чесними. Вони працювали б по верхівці кротівні. А так нам просто кажуть: ось ця затримана шістка Кулініч і був лідером злочинної групи. Вірте в це.

Це називається - рубати кінці.

Бичков у нас винен, що не вивіз Мрію, а Буданов, який 23 лютого точно знав про удар на Гостомель, але нікого не попередив, - ні. Зеленський, який отримав від Бернса дані про десант на Гостомель, але приховав від командування гостомельської бригади, - герой. А головні винні це військові, каториє "пр**балі".

Ні. Зрадників призначав Зеленський.

І ФСБ укази про призначення своїх агентів керівниками СБУ отримала від Зеленського, а не від баканова.

Яким чином? Яким компроматом його тримали за сталеві колокольчіки, що він це робив?

Ось це б і мали з'ясувати чесні слідчі.

А так нам лише згодовують вже і так зашквареного баканова і шісток Кулініча з Наумовим.

З 2019 року в нас спецслужб нема.

З 2020 року в нас немає воєнної розвідки.

І зараз нічого не змінилося.

Натовпи чоловіків, які ходять з ксівами СБУ і далі звітують перед зрадниками, стоять перед ними по стойці смірно, отримують ордени із їхніх рук і монтують по їх указці нам роліки про "досягнуто за принципової позиції верховного крота".

В 1921 році в український повстанський рух проникнули агенти ЧК. Ці "сотник Завірюха" і "сотник Гамалія" зуміли очолити повстанців, а потім всіх завели у полон ворога. Де ворог всіх і знищив. Не можна сказати, що всі були такі дурачки, повірили зрадникам. Ні, були багато хто, хто казав, що "Заверюха хоче нас всіх здати". Як наприклад Чорний Ворон, Ґонта (Іван Лютий-Лютенко), Денис Гупало. Та, коли агенти проникли в рух, вони одразу почали призначати ворогів із числа найвідданіших повстанців, а іншим роздавати посади і розвішувати нагороди. Тебе призначаю командиром "південної дивізії", того - "центральної дивізії", того - ще якоїсь дивізії. І люди на це велися. Бо хто тебе призначив, той і є джерелом твоєї влади. У кого з руки їси, того накази і виконуєш.

Наші зрадники навіть вже після вторгнення здали в полон тисячі найкращих, найпідготовленіших і найпатріотичніших наших воїнів. Зеленський обманув азовців, що вони мають "гарантії Червоного хреста". Цих гарантій не було в природі. Міжнародний комітет Червоного хреста про це чітко заявив. Потім десятки з цих патріотів в полоні закатували і вбили. Інших перетворили в ходячих скелетів. Чи обрав би воїн, багато із яких останню гранату зберігають, щоб в полон не йти, долю бути закатованим в полоні, якби його не обманув його головнокомандувач?

Я вважаю Зеленського зрадником. Ви як хочете, можете вважати по-іншому, але мене ніхто не переконає в зворотньому. Від того, що ми будемо знати, що він зрадник, гірше точно не буде. Якщо зрадники будуть знати, що ми знаємо, що вони зрадники, це лише звузить їхнє поле для маневра.

І ще одне: лише наше незнання наших інтересів, нашої мети, відсутність у нас стратегії, а ще незнання методів зрадників, які і продукують фейкові цілі, стратегії і інтереси, дозволяє зрадникам бути успішними. Якщо зрадник опиняється в колі, яке добре знає, що нам треба і як цього досягнути, а рухи ініціативного дурачка всі бачать наскрізь, то зрадник більше кілоджоулів витратить на корисну для нас роботу, щоб втертися в нашу довіру, ніж на зраду. А там вже і перемога наступила.

Зараз не 1921 рік. Перемогти рашка вже не зможе. А от крові нам попити через своїх зрадників ще зможе багато. І лише наше закривання очей на очевидне, наш страх, наша віра в сіяющій образ у екрані дозволить зрадникам брати з нас плату кров'ю.

Джон Сміт