"Це не ми, це все ТМ "Простий народ" і повертає, і обирає" - Павло Бондаренко

"Це не ми, це все ТМ "Простий народ" і повертає, і обирає" - Павло Бондаренко

Російська мережа супермаркетів MERE у червні відкрила свій перший магазин в Україні. Мережа вже запустилася у Нікополі та Павлограді. Планується відкриття ще 40 супермаркетів по всій Україні.

Прокричимо ж разом: "Ганьба Зе!"

Прокричали?

А тепер от що я вам скажу: це якраз той випадок, коли треба й потрібно використовувати оте от "До чого тут Зеленський?".

Бо він справді "ніпрічом".

Бо якби ТМ "Простий народ" не ходив у ті супермаркети, їх утримання було б нерентабельне. І їх би не було. Но наш "Простий народ", свято вірячи у побрехеньки про "Торгівлю на крові" Порошенка й "Липецьку фабрику", спокійнісінько дивиться російські серіали, ходить до російських супермаркетів і купує російське пиво.

Пригадуєте, як у 2014 році наші супермаркети виставляли стікери "Товар з Росії"? Пам`ятаєте, як народ обходив російські товари стороною? Бо під суворими поглядами якось незручно було нести на касу пиво "Балтика № 9", шоколад "Рот фронт" і навіть шампунь "Проктор енд Гембл", вироблений у Росії за ліцензією.

А потім пос-ту-по-во...

Поступово стікери зникли, а народ знову почав затарюватися "Балтикою". Або навпаки - народ почав затарюватися й стікери зняли.

Бо якось так вийшло, ТМ "Простий народ" різко "втомився від війни". Нехай син Порошенка воює. Тим більше, що він - "барига" - так Сірожа "Квартирний" сказав, а Бігус підтвердив.

А без "Балтики", "Рот фронту" та "Самсунгу" російської збірки нікак.

А потом ТМ "Простий народ" обрав Зе. Потому шо "прикольно". Он как він гарно над Порошенком шуткував. А як народ реготав від отого жарту від 22 травня 2014 року, помните:

"... российские войска стоят на границе, просто украинскую границу немножко отодвигают вперед"?

Тоді ще навіть Порошенка на Банковій не було.

А про Україну-актрису німецьких фільмів пригадуєте, як Зе жартував? Кого ж у президенти, як не цього жартівника? Шо? Заробляв, знімаючи у Росії фільми за гроші з їхнього бюджету? Так це ж друге діло. Це ж не "Липецька фабрика"...

Главноє - шоб не Порошенко. Це ж так ТМ "Простий народ" у 2019 волав? Бо "Свати". І "95 квартал". І пиво "Балтика". І "Однокласснікі".

Тому Зеленський не винен в тому, що росіяни повертаються. І навіть в тому, що його обрали президентом. Це все ТМ "Простий народ" і повертає, і обирає.

Одним словом, куша... єт.