"Це приговор" - Віктор Бобиренко

"Це приговор" - Віктор Бобиренко

ВР України прийняла закон, за яким під статтю можна принаймні підсунути Разумкова.
Читаємо:

Порушення правил та норм, встановлених з метою запобігання епідемічним захворюванням, а також масовим неінфекційним захворюванням (отруєнням) і боротьби з ними, якщо такі дії спричинили або ЗАВІДОМО могли спричинити поширення цих захворювань, -........
карається...(тут далі штрафи).
...Ті самі діяння, якщо вони спричинили загибель людей чи ІНШІ ТЯЖКІ НАСЛІДКИ (!!!!), - караються позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років".

1) Попереджаю. Разумков має після цього засідання закрити будь які засідання ВР і відпустити депів по домівках в самоізоляцію, бо якщо вони заразяться - то вони масово понесуть біду далі.
Бо у кожного депутата кілька помічників на зарплаті, але може бути до 32-х на громадських засадах. А у нас навіть в траліку ніззя більше 10 збиратись. О, дії які завдомо могли спричинити (17 тисяч штрафу).
Через його небажання закрити сесію і почекати до 3 квітня - він (СВІДОМО, або з наказу Зеленського) підвів під небезпеку Основну державну колективну інституцію та купу людей. Ось, Завідомо спричинив.
2) А якщо Слуги із симптомом сухого кашлю приймуть закон про землю із інтересами олігархів чи не дай, Боже щось про замирення з терористами?
А інші десятки тисяч людей (із симптомами сухого кашлю) вийдуть на вулицю і захочуть відвести таких героїчних депутатів у примусову обсервацію, аж до Ростова.
А Аваков кине проти цих людей поліцію (чи Нацдружини).
І вони у протистоянні один одного або заразять, або у сутичках хтось загине?
При цьому режимі звісно нічого йому не буде. Але ж, коли ці поїдуть у Ростов, а Разумков подумає, що він в домікє, я припускаю, що якийся юрист скаже, що саме ЙОГО ДІЯННЯ (заставляв у період коли потрібна обсервація - депутатів працювати, а люлдей нервуватися) і призвели до тяжких наслідків.
І все, вісім рочків. Самий справедливий суд якогось Вовка чи хлопчика, який Юлю судив - швидко відправить його кудись.

Віктор Бобиренко