"ЦЕ ВАМ НЕ ЗИМБАБВЕ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ЦЕ ВАМ НЕ ЗИМБАБВЕ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Бравурні рапорти про санкції проти бізнесів Медведчукі та пов'язаних осіб, не здатні приховати жахливої правди. Україна упала нижче рівня Зімбабве. В той час як у африканській країні вже розпочато вакцинацію, в Україні її нема і непередбачається. Хоча.
Про те, що Україна отримає вакцину як тільки та з'явиться, президент Зеленський заявив ще 25 липня 2020 р. Результати.
Тільки 9 грудня 2020 р. "Медзакупівлі" здобули повноваження закуповувати вакцину. Але - міністр Степанов добився аби вакцину погоджували з МОЗ, тобто з ним.
23 грудня "Медзакупівлі" звернулися до МОЗ для погодження двох посачальників. Погодили одного - Sinovac.
3 лютого 2021 р. компанія «Лекхім» повідомила, що поставка першої партії може бути здійснена у квітні 2021-го.
За ініціативою COVAX Україна мусила отримати 8 млн доз вакцин. 15 лютого мусила прийти перша партія - 117 тисяч доз Pfizer/Biontech. Вакцина не прийшла.
Нині очікують приходу 500 тисяч доз AstraZeneca/Oxford, вироблених за ліцензією Serum Institute (Індія). Проте з'яувалося, що в AstraZeneca маса побічних ефектів. Зрештою - її теж нема.
А тим часом вчора почалася вакцинація в Зімбабве...
Я нагадаю, міністр Степанов - це той, що заходився розривати контракти на виробництво костюмів біозахисту з вітчизнаними виробниками, аби забезпечити медиків супер-надійними костюмами з Китаю. Результат - костюми не прийшли вчасно, нормам не відповідали, з китайцями довелося судитися, а Зеленський фотографувався з медиками в космтюмах... від Фонду Порошенка.
Степанов ще досі міністр. Уряд і президент за всі провали Степанова просто журять - не більше. Те що така особа досі забезпечує вакцинацію - вирок всій кадровій політиці Зеленського.
Вітаю всіх хто весною 2019 р. рвав собі глотки і дупи за Зеленського. Варто було валити Порошенка за те що повільно веде Україну в Європу, аби тепер мріяти наздогнати Зімбабве. Гідний результат.