"Це все, що я обіцяв..." - Олексій Петров

"Це все, що я обіцяв..." - Олексій Петров

Я розумію, що зараз в ОПі невеличкий аврал. Треба терміново полагодити комунікацію з ФОПамм. Менти учора почали, треба закінчити. Неочікувано переміг Байден і тепер треба щось думати, бо зліплені з гівна та гілок «плівки» Деркача так і не злетіли, але питання будуть. Болісні питання. Можна звичайно Деркачеві вуса повисмикувати, а Пуделя обрити наголо, а потім ще і пофарбувати, але наврядчи це допоможе. Ще і терміново тре готель Вовчику з Андрюхою забронювати. Відчпочинок то святе, тем паче удвох. Скоріш за все в Оман полетять. Та напевне є знижки для постійних клиентів. Та й може знов таємний чарівник прилетить в літаку з Москви. Хто зна... А тут ще і новорічне привітання треба придумати. Таке, щоби одразу усі повірили Вовчику. Плакали, розмазуючи зелені шмарклі по щоках...
Що ж. З привітанням можна допомогти Вовану, та його ОПІі. Тут все просто. Простіш не буває
Отже...
«Шановні та гарячо любимі українці. Цей рік був вконче вдалим. Ми достойно зустріли коронавірус і одразу ж його перемогли у Нових Санжарах. Ніхто не постраждав та не помер від ковіда. Жодний лікар, медсестра, чи то ще хтось. А ті хто все ж таки вмер, ті вмерлі тому що люди вмирають. Ось і ці вмерли. Не пощастило просто. А якщо би Порошенко та крамниці «Рошен» по усій країні не продали захисні костюми та маски за кордон, то взагалі би епідемія зустріли одразу на кордоні. І не вірте у зраду, що не вистачає кисню. Вистачає. Усім... Спробуйте вийти на балкон, то вдохнути носом. Получилось? Ну ось, це кісень. А ви кажете, не вистачає.
Я особисто та моя команда військових фахівців, власним героїзмом зупинили війну. Жодного пострілу і жодного загиблого нашого військового за той час, доки триває перемір‘я. А ті, хто в решті решт загинув, то трапилось це виключно по причині необережного поводження зі зброєю та паганого стану здоров’я. Окрім цього, якщо би у Києві було на два магазини «Рошен» меньш... ні, на п’ять, то я би і Ярослава Журавля тоді врятував. А так... Самі розумієте. Порошенко, бігборди про армію, томос і мова. А війна, це набагато серйозніше. Я це знаю, як ніхто інший. Також військові забезпечені усім необхідним. На відміну від Порошенко, тільки за цей рік, я п’ять разів... (мені тут підказують, що вісім разів) піднімав їм грошове забезпечення. Бюджет армії росте кожного місяця. А якщо вам хтось скаже, що це не так, то покажіть їм нові дороги та брауні від Мендель. Нехай думають.
Економіка наша б‘є усі рекорди. Не вірте в зраду, що грошей в країні не вистачає. То брехня. Мені же вистачає? Вистачає. А ви що, не вірите свому Президентові? Уто ж... А кому не вистачає то я вам дам слушну пораду. Меньше треба хотіти по крамницях «Рошен», та купувати уті бджілки. Я не хожу і відповідно може собі позволяти будь що. Навіть збільшити кортеж.
Лікарі та вчителі отримали, все що я обіцяв. А якщо не отримали, то не треба розганяти зраду. І по «Рошенах» не треба вештатися. Тортів нажруться, а потім хтось їм винен додаткові виплати.
Наступний рік буде набагато краще, чим минулий. У мене, у друга Андрюші та у всього офісу. А значит він буде кращим і для вас мої любі українці. Треба тільки повірити!
З Новим роком! З новим щастям!»