"Це вже край" - Олексій Петров

"Це вже край" - Олексій Петров

Якщо коротко про учорашній етер «Свобода слова» на ICTV.

1. Порошенко традиційно вже розмотав кожну тему на атоми. І зайвий раз хочу наголосити, чим скоріш він повернеться в крісло Президента та Верховного Головокомандуючого, тим міцніш буде сон у кожного українця. Тому що (дивиться пункт другий).

2. Ірина Верещук, один з рупорів Слуги народу, вже не приховуючись, у прямому етері цитує (УВАГА!) прес-секретаря Путіна. Не соромлячись вкидає в інформаційне поле України той факт, що мовляв у 2014 році, Порошенко привітав путіна із днем росіі. Правда вона випадково забула сказати, що ця «новина» була опублікована одним з інформаційних ресурсів, де було сказано «зі слов Дмитра Пескова прес-секретаря Президента РФ». Це вже все. Це край. Нижче падати нема куди. Завтра ця ж Верещук, або інші Слуги народу, почнуть ветеранам закидати новини про «розіп’ятого хлопчика», чи «зґвалтовану бабцю». Саме цю (і не тільки) брехню тонами вкидували російські ІПСО. Слухаючи цій бред, можно вже бути впевненим, що майже усі Слуги народа разом з Іриною Верещук, для своїх виступів використовують кремлівські наративи.

3. Михайло Дворянчук, Член кординаційної ради ветеранів при Президенті України заявив, що.... не було ніякого звільнення Слов’янська. Мовляв українські підрозділи зайшли в порожне місто. Дуже прикро, що людина з такою високою посадою, та яка воювала в ССО не знає, (або на деякий час забула), що звільнення будь якого населеного пункту від окупантів, це не тільки наявність або відсутність боїв в самому місті. А також і все, що було до цього. Якщо зі слов Михайла, не було звільнення, то не було і боїв на Карачуні та блок-посту між містами. Чи, то були елементи зовсім іншої військової операції. До речі... Такою фразою, хлопець підставив самого Президента України Володимира Зеленського, який декілька днів тому привітав українців із... Днем звільнення Слов’янська. Значит хтось із них двоіх м’яко кажучі... бреше.

P.S. Фото Михайло Палінчак

Олексій Петров