«ЦЕНЕМИ. НАСТАМНЕМАЄ» - Олег Пономар

«ЦЕНЕМИ. НАСТАМНЕМАЄ» - Олег Пономар

 Три новини і всі на тему "Глобальний Рашаґейт".

• Польща. Комісія з повторного розслідування авіавипадків при Міністерстві народної оборони Польщі опублікувала технічний звіт про причини катастрофи літака Ту-154М біля аеропорту Смоленськ-Північний 10.04.10, а також свою заяву. Головний висновок технічного звіту: крах літака з державною делегацією країни на чолі з президентом Лехом Качинським спричинено кількома вибухами, які зруйнували літак ще до падіння його уламків на землю. "Ценеми. Настамнемає".

• Велика Британія. Минулорічні парламентські вибори в країні пройшли не без втручання московитських ботів. Цього разу вони допомогли опозиційній Лейбористській партії та її лідерові, Джеремі Корбину. Але що найцікавіше — лейбористи заявляють, що насправді Кремль підтримує … британських консерваторів. Нічого не нагадує? "Нас підставили. Настамнемає".

• США. Мене інколи звинувачують в упередженості стосовно Трампа. Ну гаразд, ось голі факти (їх визнають навіть у Трампа, бо їх доведено документально; але трампісти й далі все заперечуватимуть).

09.06.2016 московитський адвокат Весельницька зустрілася в Trump Tower з передвиборчою командою Трампа — зі сином, зятем та Манафортом (головою передвиборчого штабу Трампа). Факт. З боку Весельницької на зустрічі був і Рінат Ахметшин, який лобіює у США проти закону Маґнітского і який заперечує свій зв'язок зі спецслужбами Московії. Факт. Весельницька сама визнала, що є пов'язаною зі спецслужбами Московії. Факт. Тепер найцікавіше.

Версія Трампа — "як таке могло бути?" Що це, якщо не змова з метою прийняти допомогу від Московії у виборах президента? Пояснення Трампа — "Путін навмисно влаштовував ці зустрічі і заманював туди людей, аби підставити Трампа. Бо (увага!) Путін знав, що Трамп є дуже жорстко налаштованим проти Московії, і таким чином Путін сіяв хаос у США та послаблював Трампа".

Ось так вам, шах і мат ) Нічого не нагадує? "Ценеми. Настамнемає".

Гарного всім тижня.

Олег Пономар