"ЦЕЙ ЧАС ВЖЕ НАСТАВ" - Александр Гончаров

"ЦЕЙ ЧАС ВЖЕ НАСТАВ" - Александр Гончаров

Геополітичні ризики в умовах війни плюс невизначеність з грошово-кредитною політикою НБУ чинять потужний тиск на українські ринки капіталу. Додамо сюди ще новий етап девальвації гривні та отримаємо гримучий мікс із розчарувань й збитків фінансово заможних українців.

Ну і як зараз врятувати свої заощадження?

Хочете – вірте, хочете – ні, друзі, але всі ринки циклічні. І аналізуючи сьогоднішні фінансово-економічні показники та біржові індекси на різних ринках, з упевненістю вам говорю, що в даному циклі поточного 2024 року важко знайти щось краще, ніж крипторинок (передусім, щоб обігнати інфляцію та збільшити свій капітал).

Думаю, що світ не просто так створив криптовалюту. Це відповідь на поточний неефективний і «нерівний» світовий устрій, у якому простим людям складно заробити навіть трохи більше за прожитковий мінімум. Криптовалюта за рахунок своєї волатильності (мінливості ціни) та низького порогу входу (ви можете інвестувати навіть 500 грн і заробити на цьому тисячі) стала шансом для багатьох вибратися із вічної економії, кредитів та заборгованостей.

Нікого ні в чому не збираюся переконувати, але зробити перший крок на крипторинку набагато простіше, ніж здається.

Великі інвестори та багатомільярдні інвестфонди, наприклад, інвестгігант «BlackRock» давно зрозуміли це і активно заходять на крипторинок. А це, на секунду, найкращі керівники, які ухвалюють ключові рішення про рух капіталу. Слідкувати за їхніми діями – це вже 80% успіху на ринках капіталу. Словом, якщо ви шукали найкращу нагоду для того, щоб проявити гнучкість і приєднатися — цей час для вас вже настав.