"Цей кривавий пінг-понг" - Олена Кудренко

"Цей кривавий пінг-понг" - Олена Кудренко

Це якийсь шалений пінг понг: Миколаїв - Харків - Крим - Харків - Одеса - Крим - Дніпро... і далі по черзі ... Хто кого. Кожного вечора. Кожної ночі. Крим тепер в нашій "веселій" компанії.

ЗСУ кошмарять кримську суцільну військову базу, вбиваючи декількох зайців. Росія втрачає рейтинги серед тих, хто повірив у "фортецю". Так не накачували ні Бєлгород, ні Курськ - а тому з висоти падати боляче. Болючіше, ніж падають білгородці. Саме в Криму саранча накупила нерухомості. Саме на Кримі всі ці роки зростали рейтинги путіна. Саме Крим якось прикрашав російську сірість та буденність. І тому те, що зараз в Бахчисараї (істінноє русскоє названіє) гримлять вибухи , чи "хлопки" - б'є по росіянам, як ляпас. Не кажучи вже про те, що ми в своїх кордонах проводимо демілітаризацію ворога.

Недоторканість і особливість розбивається вщент. Стратегічність позицій рф балансує на межі втрати, бо коли в Криму будуть позиції ЗСУ - не знаю, наскільки вільно росіяни будуть плавати в морі. Нашому з Туреччиною, Болгарією, Румунією, Грузією морі. В якому будуть плавати нові українські військові кораблі.

Вони до останнього були впевнені в недоторканості Криму. В той час, коли ми гасимо пожежі від російських прильотів щоденно, і саме в цю хвилину також. Але цей кривавий пінг понг зрештою привчить і їх, окупантів та пристосуванців, що в цьому домі хазяйнувати вони не будуть.