"Чєловєчіще..." - Павло Бондаренко

"Чєловєчіще..." - Павло Бондаренко

Труба оголосив, що до кінця тижня заарештує Порошенка по звинуваченню у....

Нє, не вгадали. Нічого Порох, виявляється не крав. Давно уже відомо, що навіть "злочинний" Роттердам+ був зовсім не злочинний, а навпаки.

Відтак пан Труба вигадав для Порошенко звинувачення у (тримайтеся за стакан) "захопленні влади".
Ага, виявляється у травні 2014 року були не дострокові вибори після втечі Фьодорича, а захоплення Порошенком влади. Про що неодноразово заявляв з Ростова "легітимний".

Захоплювати владу, за логікою розумнички Труби, Порошенко допомагали Тимошенко, Гриценко, Бойко, Ляшко, Рабінович та інші, хто теж брав участь у тих виборах. А також ті, від кого утік "лігітимний" - тобто євромайданівці. І ви всі, хто ходив голосувати - ви теж співучасники страшного злочину.

А тепер увага. Увесь цей фарс Труба вивалив якраз у той час, коли Порошенко перебував за кордоном. Розрахунок на те, що, користаючись цим, він не повернеться й подасться в біга. На місці Пороха хазяїн Труби Портнов саме так би й вчинив. Та він так і вчинив у 2014-му.

А Порошенко взяв, і повернувся, причому, демонстративно й терміново перервавши візит до Туреччини: ну, от він я, арештовуйте!

Навіть не знаю, чим усе закінчиться. У таких труб вистачить дурі на все, що завгодно. Чи розуміє пан Зеленський, як його підставляють?

Павло Бондаренко