"Час авантюристів пройшов" - Роман Донік

"Час авантюристів пройшов" - Роман Донік

Пишучи та розганяючи якусь хуйню що якась безумначиякїїтам. керує якимось діями військових на фронті, ви тупо принижуєте командування ЗСУ. Тупо нищите довіру до ЗСУ. Ви носите дезу, по суті ІПСО, що хтось з цивільних без освіти, знань, досвіду та розуму, керує ЗСУ на війні в інтенсивній фазі оборони. Ви це навмисне робите? Що наступне? патріотів зливають в казани? Всігенералипіараси?

Командування військами зараз це високопрофесійні, навчанні та досвідчені люди які обрали собі професію - бути військовими і керувати військовими. З розумінням професії, війни та усією відповідальністю. А депутати, яких вибирають, то примари та маячня на короткий строк.

Багато хто з депутатів може й хотів би покерувати. Багато хто робить вигляд що керує. Багато хто плутається під ногами у військових та заважає. Але ніхто з них не приймає рішень. Бо рішення то відповідальність. А відповідальність, вона чітко прописана в військовій вертикалі. А там нема місьця депутатам. Хоч безумним, хоч вумним.

Час авантюристів пройшов. І надіюсь що суспільство це розуміє. Зараз війна за виживання держави. За виживання кожного з нас. Якщо довіряєте ЗСУ, то стуліть пельки, та не розносьте відверту маячню. Не заважайте людям захищати ваші домівки та ваше життя.