"Чемпіони світу! Спільно з окремими африканськими державами!" - Володимир Омелян

"Чемпіони світу! Спільно з окремими африканськими державами!" - Володимир Омелян

Коли Вам будуть розповідати, що «просто» не змогли домовитися про вакцинацію, «так сталося», «провтикали» - ні, це не просто!

Замість безглуздих регіональних турне влітку 2020 року в потугах підтримати вмираючу знеславлену партію Слуг Народу на місцевих виборах - Президент України Володимир Зеленський

мав не злазити з телефону, не відходити від зум-конференцій з потенційними світовими виробниками вакцини проти коронавірусу і домовлятися, щоб ми були серед перших країн, які отримають ліки після сертифікації.

Врешті-решт, саме це Зеленський публічно обіцяв!

І нічого не зробив!

Ціна питання, насправді, не була захмарною - близько 1 млрд дол США і понад 70% населення України провакциновано!

Без вакцини, ми будемо змушені зупинятися на локдауни по декілька разів у рік, у 2021, 2022, 2023. Втрати від цього - мілярдИ, якщо не десятки мільярдів дол США.


І гроші на це були! 35 млрд грн з коронавірусного фонду у 2020 році треба було витрачати на модернізацію медицини і закупівлю вакцини, а не бездумно закатувати в асфальт. На чому опозиція не один раз наголошувала!

Он, у 2021 році на Укравтодор передбачили 80 млрд грн замість 150 обіцяних мільярдів - і ніхто не плаче, навіть і не згадує.

Так само у 2020 можна було «освоїти» не 120 млрд, а 85. А відеоролики неВеликого доБудівництва залишити ті самі: все одно, хто не в курсі - чудуються, а хто в курсі - в шоці і сміються.

І, ні, відсутність вакцинації - це не просто локдауни, втрати для економіки, безробіття, ризик для життя і здоров’я.

Це - перебування в гетто Зеленського.

Бо завтра провідні держави світу будуть вимагати від туристів, заробітчан, студентів, бізнесменів довідки про отримання курсу ін’єкцій сертифікованою вакциною.

Інакше - заборона на в’їзд!

Що Ви покажете іноземному прикордоннику: фото Зеленського чи Шмигаля?

Де Ви повинні взяти цю вакцину, якщо офіційно її в Україну не ввезли?

Як підсумок: лише на прикладі однієї історії провалу боротьби з коронавірусом можна довести скільки шкоди, біди і втрат може принести нікчема, який волею випадку і злочинної змови став Президентом.