"ЧЕРЕЗ ПОРОШЕНКО МОЖУТЬ СТРАЖДАТИ ДІТИ" - Николай Ильинов

"ЧЕРЕЗ ПОРОШЕНКО МОЖУТЬ СТРАЖДАТИ ДІТИ" - Николай Ильинов

Отже, назву для цього посту я придумав гучну, щоб привернути увагу не тільки фейсбучних друзів, але й світової спільноти, до проблеми, з якою я зіткнувся. Людина я чесна, принципова, тому мені все одно кого критикувати, чи то прем’єр-міністра, чи то президента, чи навіть самого Порошенко. Якщо заслужив критику – отримуй!

Чотири дні тому, я купив вершкове масло Рошен. Зазвичай в нашій сім’ї немає великих шанувальників масла, однієї пачки, 200 грамів, нам вистачає на 2 тижні, тому, купуючи 3 пачки, я сподівався до кінця року про нього взагалі забути. Але, сьогодні зранку, намазуючи масло на свіжоспечений хліб, я помітив, що закінчується друга пачка. «Нічого страшного, - подумав я, - зараз ще замовлю в Сільпо». Яке ж було моє обурення, коли мені зателефонували з Сільпо і сказали що масло Рошен закінчилося.

Отже, шановний Петро Олексійовичу! За роки Вашого президентства, Вам вдалося відновити армію, яка захистила Україну від ворога, вдалося зблизити нашу Країну з Європою, отримавши безвіз та підписавши асоціацію з ЄС, більше ніж 60% українців стали прихожанами української православної церкви, завдяки отриманому ТОМОСу, економіка та заробітні плати зростали три роки поспіль. Але, всі ці досягнення, можуть зійти нанівець, якщо люди не зможуть отримати вдосталь масла Рошен.

Прошу втрутитися в цей процес особисто, бо у нас залишилася остання пачка і вже з сьогоднішнього дня вся родина переведена в режим суворої економії, кожному не більше 20 грамів на день, а це значить, що протягнемо ми не більше 3-х днів, навіть якщо я не буду його їсти. Прошу увійти в наше скрутне становище, бо не для себе прошу, я вже людина немолода, мені через 14 років 6 місяців та 12 днів на пенсію, але ж ДІТИ будуть СТРАЖДАТИ.

Також, хотілось би попросити, щоб окрім масла, Рошен почав виробляти сири, бо свіжоспечений хліб с маслом та сиром - це дуже смачне поєднання. Отже, як казав один найвеличніший лідор сучасності: «Давайте зробимо це разом», тобто, я беру на себе хліб, а з Вас масло та сир! Але, масло потрібно вже зараз, бо як написав Антуана де Сент-Екзюпері у своєму «Маленькому принці» «ми назавжди беремо на себе відповідальність за того, кого приручили»

Николай Ильинов