Через смертельну ДТП із потягом 60-річного водія автобуса можуть кинути за ґрати

Через смертельну ДТП із потягом 60-річного водія автобуса можуть кинути за ґрати

За словами постраждалих пасажирів, чоловік проїхав на червоне світло та говорив по телефону.

Водію автобуса, який потрапив у ДТП на Херсонщині, загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі. Про це повідомляє http://tsn.ua/.

Наразі 60-річному водію визначають запобіжний захід у суді.

Зазначимо, у неділю пасажирський автобус ПАЗ зіштовхнувся з локомотивом на нерегульованому переїзді у Каховському районі. Унаслідок страшної аварії одна жінка померла дорогою до лікарні, ще одна потрапила у важкому стані до реанімації. Ще п'ятеро пасажирів дістали переломи та забої. Загалом у автобусі було 30 пасажирів.

За попередніми даними, водій проїхав на червоний сигнал семафора, а за словами пасажирів, він ще й розмовляв по телефону.

"Попередня причина така, що водій своїми діями порушив правила дорожнього руху, правило перетину переїзду нерегульованих залізничних переїздів, не зупинився на червоному світлофорі, який був перед цим переїздом, в останню хвилину побачив маневровий поїзд, який рухався цією колією і зачепив задню частину автобуса", - заявив начальник сектору кадрового забезпечення лінійного відділу на станції Херсон УМВС України на Одеській залізниці Сергій Харченко.