"Через тиждень почалася Велика війна..." - Павло Бондаренко

"Через тиждень почалася Велика війна..." - Павло Бондаренко

У цей день, отруївши собак та Єву Гітлер (народжену Браун) пустив собі кулю в голову Адольф Гітлер. Людина, через яку загинуло від 55 до 70 мільйонів людей. Це потвора. Еталонний образ злодія на усі часи. Але...

Не слід забувати тих, без кого Гітлер, Борман, Геббельс, Гіммлер, Герінг, Розенберг, Кальтенбруннер, Гесс до кінця життя злишилися б жалюгідними маргіналами, що просили подачки на пиво у лавочників, а моторошний керівник Гестапо "папаша" Мюллер до пенсії служив би в баварській поліції слідчим.

Гітлера виростив, викохав і привів до влади Сталін. Привів з однією метою - аби його руками розв'язати Другу світову війну. Сталін був вірним учнем та послідовником відомого маніяка Володимира Ульянова (Леніна), який вірив що лише світова війна дасть початок Світовій революції.

Після Першої світової розповсюдити комунізм на увесь світ не вийшло: Фінляндія, Польща, Німеччина, Угорщина, Румунія, Литва, Латвія, Естонія, Болгарія та низка інших країн з труднощами, але відбилася від комуністичних заколотів та прямої агресії московських "визволителів".

Тому Сталіну, Молотову, Калініну, Кагановичу, Орджонікідзе, Андрєєву потрібні були ті, хто розв'язав би світову війну вдруге. І вони знайшли нацистів на чолі з Гітлером.

Кремлівські товариші були першими читачами - й дуже уважними - книжки Гітлера "Майн кампф", опублікованої 1925 року. Зокрема, зберігся примірник російського перекладу з помітками на полях від Калініна (для партійців меншого калібру її видали лише 1933 року обмеженим накладом з грифом "Для службового використання") та зрозуміли з неї дві важливі речі.

1. Гітлер саме той, хто здатен повести за собою принижених поразкою у Першій світовій війні, гноблених величезними репараціями, спраглих до реваншу німців.

2. Гітлер головними ворогами Німеччини бачить Францію, а також Польщу, якій Франція надавала гарантії безпеки. А отже, прийшовши до влади, він обов'язково розв'яже проти них війну. Війна у Європі неодмінно переросте у світову.

Тому Сталін та члени його банди почали нелегку справу просування Адольфа до влади, замість того аби рубонути його льодорубчиком по черепу, як Троцького; або підірвати бомбою, як Коновальця; або зарізати, як генерала Кутєпова; або отруїти як архієпископа Ромжу.

Одночасно більшовики почали підготовку до Другої світової. Першу "п'ятирічку" (1928-1932) було спрямовано на закладення основи військово-промислового комплексу СРСР. Саме тоді побудовано найбільші танкові, суднобудівні та авіаційні заводи; заводи з виробництва гармат, кулеметів, гвинтівок, набоїв, снарядів та усього, що на це працювало - електростанції, вугільні шахти, металургійні комбінати.

А безпосередньо шлюзи Другої світової було відкрито 23 серпня 1939 року, коли у кабінеті Сталіна під його пильним наглядом Молотов та Ріббентроп підписали знаменитий пакт.

Свідки розповідали, що як тільки за спиною Ріббентропа зачинилися двері, радісний Сталін пустився танцювати, вигукуючи: "Обманув" Обманув Гітлера".

Зверніть увагу на фото. Дуже символічно і промовисто. Сталін на другому плані, за спинами Молотова і Ріббентропа. Але саме він смикає за ниточки.

Через тиждень почалася Велика війна...