«ЧЕРГОВА БОМБА ТРАМПҐЕЙТ АБО "ХТО ЩЕ НЕ ЗАПИСУВАВ ТРАМПА?"» - Олег Пономар

«ЧЕРГОВА БОМБА ТРАМПҐЕЙТ АБО "ХТО ЩЕ НЕ ЗАПИСУВАВ ТРАМПА?"» - Олег Пономар

Цього тижня у США у світ виходить книжка "Той, хто злетів з котушок" — про Трампа та порядки у Білому Домі, яку написала жінка, яку Трамп взяв на роботу, бо бачив її у своїх реаліті-шоу.

Вона пропрацювала у Білому Домі недовго, потім її звільнили, а згодом вона написала цю книгу. Дуже цікава вся ця історія довкола неї, і черговий великий мінус для репутації Трампа. Отже.

Трамп сьогодні у Твіттері пише, що вона не професіоналка, але він її взяв на роботу (за гроші платників податків, звісно), бо вона його просила про це зі сльозами на очах.

Потім її звільнив Келлі, голова адміністрації. Трамп не звільняв її (як він це пише у Твіттері сьогодні), бо вона дуже добре відгукувалась про Трампа (ось що треба, аби в нього працювати).

Потім вона спитала Трампа, чому її звільнили, і Трамп розіграв здивування (типу він не знав), і перекинув стрілки на Келлі (хоча всі у Вашингтоні знають, що без Трампа не наймають і не звільняють навіть прибиральницю).

Але що найнеймовірніше! Розмову з Трампом про своє звільнення вона записала в ситуативній (найсекретнішій у Білому Домі) кімнаті.

Вона каже, що в неї є багато записів про Трампа і вона виведе всю його корупцію на чисту воду.

Трамп сьогодні у Твіттері, як справжній джентельмен, кілька разів назвав її повною нікчемою.

Ну і своїми твітами Трамп зробив мега-рекламу книзі, адже в Трампа є 54,000,000 фоловерів у Твіттері. Цікаво, яке IQ треба мати, аби не здогадатися, що треба було ігнорувати всю історію і це було би дешевше?

Ну і ще. Особистий адвокат Трампа записував його. Ця жінка записувала його. І я знаю, що є ще записи в інших людей з Білого Дому.

Все лише починається... І чому Обаму ніхто не записував?.. (я знаю відповідь, але хочу прочитати ваші версії).

Олег Пономар