"Чергове беніно шоу" - Mason Lemberg

"Чергове  беніно шоу" - Mason Lemberg

Беня - це не тільки особина. Беня - це передусім організоване злочинне угрупування, яке складається з сотень підконтрольних юридичних і фізичних осіб.

Характер боротьби з ОЗУ передбачає зовсім інші механізми протистояння, боротьби і знищення ОЗУ. Сьогодні мали б проходити сотні одночасних обшуків в різних місцях і грубим чином з застосуванням сили мали б бути затримані сотні осіб. А на каналі беня+медведчук мали б з'явитися кольорові вертикальні полоски (а не розраховувати коли щось там ляпне одомашнена скабєєва).

І вищеописане не мої фантазії, це практики боротьби з ОЗУ, застосовані по всьому світу. Тим паче, якщо вже справою зайнялась структура відповідальна за державну безпеку.

Натомість нам пхають чергові гівнофотки сусідських посиденьок, чи то пак "сусідських розборок", коли сусід прийшов до сусіда сваритись через курку, мирно і безгрішно. І все шановне товариство очікує на те що скаже скабєєва.

Та нічого вона не скаже. Бо про все домовлено задовго наперед.

Покажуть бадилям чергове шоу в суді і відпустять діда під заставу, умовних сорок мільйонів гривень. А оскільки бадилі, як правило, не розбираються в сумах (для них що сорок мільйонів що сорок мільярдів - то "великі гроші" і одне і те ж саме), то будуть інформаційно годувати їх лайном на кшталт "подивіться як Володимир Ссанич буреться зі злочинцями і скільки бабла з них збриває", забуваючи що подібного роду суми - це спижджене за годину.

Якщо захочуть яскравіше шоу з більшими сумами, то за два місяці тихенько ці більші суми і повернуть "власнику", як це бувало сотні раз.

На цьому все і закінчиться. А потім тихенько і обвинувачення знімуть.

Але зато рубльовий гній буде мати що розказувати тикаючи на цей кейс самовідданої бурудьби.