Червінського залишили під вартою

Червінського залишили під вартою

Судове засідання по справі полковника ССО ЗСУ Червінського було оголошено закритим, і Червінського залишили під вартою на два місяці.

Генерал Віктор Ганущак приїхав виступити особисто на захист свого підлеглого - але судді відмовились його заслухати. Тобто командир Червінського дав покази у справі, що ніякого перевищення службових повноважень не було, взяв усю відповідальність на себе. Тобто у справі відсутня навіть сама подія злочину!

Але суд відмовився приймати будь-які докази та свідчяення на користь підозрюваного військовослужбовця, і відверто фальсифікує справу. Тому судді Юрдига, Фрис та Мельник залишили Червінського під вартою по цій абсолютно вигаданій справі.

Хочу нагадати, що відкриті російські агенти, депутати ОПЗЖ, довірена особа Медведчука Нестор Шуфрич, екс-голова СБУ Іван Баканов, який виконував завдання ФСБ РФ згідно з кримінальною справою СБУ, знаходяться на свободі і не мають жодних обмежень, бо діюча влада їх відверто захищає від будь-яких кримінальних справ.

Президент Зеленський та голова офісу Єрмак створили систему відвертого беспредела та порушення законів, така фальсифікація кримінальної справи. Для захисту своїх прав покладатись на закон не варто, показує Зеленський, захищатись треба на власний розсуд, бо суд буде працювати не по закону, а по дзвінку з Банкової.

Юрій Бутусов