"Чи хочуть українці перемогти у війні?" - Mason Lemberg

"Чи хочуть українці перемогти у війні?" - Mason Lemberg

Судячи з соціології - хочуть.

А судячи з дій - ні. У всякому випадку, велика частина (не скажу що більша чи менша, але відчутна, велика) не хоче. Велика частина українців зараз займається тим, що намагається довести собі, що вони не обісралася, обравши зележну від бені і кремля нікчему.

Не час і не місце для цієї гри, тим паче ці "мужчини" мали б знайти більш "цікавішу гру" під час війни.

Але ні, реальність в якій 95-й квартал і сам клоун розїжджаючи з концертами закордоном не придбали для армії навіть 1 сраний пікап, змушує цих "героїв" обсирати те, що придбав для армії Порошенко.

То пікапи не такі, то безпілотники фуфло (бачите які у нас універсальні специ в тилу, в глибокому тилу), то тепер черга дійшла до броньовиків.

Сказати що броньовики не такі гниль не може і каже, що то Порошенко захищає свій Рошен.

От про це я і хотів поговорити.

Допустимо, це так. Допустимо, це його головна мета. І що? І що в цьому поганого? Що поганого в тому, що власник бізнесу, допомагаючи армії, тим самим намагається захистити свій бізнес?

І інше питання: а чому свій бізнес не захищає беня, якому клоун сцяний минулого тижня подарував 4.3 мільярди гривень? Просто так.

Чому свій бізнес не хочуть захистити новоявлені мільйонери з слуг?

Чому свій бізнес від окупанта не хоче захистити 95-й квартал?

Чому?

Чи не є це ознакою, що ці особи готові співпрацювати з окупантом, а може й мають якісь домовленості з ним?

Бо захистити своє - це природньо.

А не захищати - це дивно.

Як і дивно обсирати тих, що захищаючи своє (навіть якщо їх мета суто прагматична, але ви не знаєте їх мети) захищає і вас тим самим.

Та й взагалі, зважаючи на об'єми допомоги, співмірні з об'ємами допомоги цілих країн, клоуни могли б укласти свій знамениті "гарантії безпеки" з і Порошенком. Той принаймні точно не підведе і возити допомогу, незважаючи на те що його обсирають.

Далеко не кожен "гарант" після такої дічі продовжував би допомагати цим ідіотам.