"ЧИ МАФІЯ БЕЗСМЕРТНА АБО ЗНОВУ ПРОФЕССОР" - Едуард Литвиненко

"ЧИ МАФІЯ БЕЗСМЕРТНА АБО ЗНОВУ ПРОФЕССОР" - Едуард Литвиненко

Праворуч на фото – тричі судимий Олександр Поворознюк.

Якого зараз підіймають на щит зелені діячі з ОПи. Парєнь від народу! Рубить правду матку! Не боїться ані путіна, ані Порошенка, ані гордона (ну тут – маладєц!), ані самого Кличка.

Почесний професор Інституту розвитку аграрних ринків. Авто цього профессора має номер «ПАПА».

Судимість, професорство, «папа» – ну чим не Янукович №2?

В українському сегменті вікіпедії цього фахівця вже аносують як ПОЛІТИКА, а орденоносна Мосійчука з милою посмішкою хвойди присвячує йому декілька програм.

По цьому типу плаче декілька кримінальних проваджень – від хуліганства і нецензурної лайки до втручання у діяльність державного діяча та погроза йому.

На російських пабликах цю особу розкручують як зразок сучасного українця - тупозеленого, неосвіченого, лайливого зека-селюка з повадками нациста-полководця...

І вже не дивує особливо цинічний по#уїзм у реакції правоохоронних органів, коли цей недолугий молодший брат Януковича вийожується у військовій формі одягу, покладаючи хер на статтю КУАПу №186-8 «Незаконне носіння військової форми одягу із знаками розрізнення військовослужбовців», де йому світить мінус двісті неоподаткованих мінімумів.

Особисте: носіння військової форми цим чмурдяєм - плювок в настоящих військових, від тих хто зараз під Бахмутом і Херсоном до тих, хто працює на перемогу у Генеральному штабі, від кіборгів-2014 до героїв Азовсталі.

І вже не дивує, що влада просуває цей зразок тупості і невихованості як конкретного ЛСД (лідера суспільної думки). Вміння цілувати в дупу найвеличнішого з кожним місяцем стає все актуальнішим.

Дивує, що ми знову дозволяємо ходити цим виродкам при владі по новому історичному колу – від Януковича №1 до нового Януковича №2.

Думаю що цей шлях малює нам у тому числі отой, що на фото ліворуч. Кірюша Тимошенко («Кірюша-Шевролє»), головний по дерібану гумманітарки і великому крадівництву.

Я не хочу бачити цих людей ані на екрані, ані в моїй Україні.

А Ви?

Позивний Don.