"Чи спрацюють гіркі ліки від популізму та зради" - Валерій Прозапас

"Чи спрацюють гіркі ліки від популізму та зради" - Валерій Прозапас

Ну ладно крикливі професійні патріоти тепер мовчазні як мертві бджоли, у них робота була така, верещати виключно на замовлення про те, хто кому недорогенька, та від проплаченої люті кидатися плюшовими свинками - але зверніть увагу як здулися наші знамениті колись успішні "тєхнократи".

От наприклад Нефьодов, якому "реформи проходили не досить швидко", не проявив заявлених талантів і завалив митницю до рівня розвитого паханату та був зеленими тряпкамі вигнаний до "Голосу", і хоча митницю стали грабувати інші - а він про це мовчить, хіба що за звичкою щось накидує на "порохоботів".

Вітренко колись пхав Газпром в хвіст та гриву, а тепер різко став сином своєї мами та ліг під московське лоббі в українській енерегетиці, і знову щось віщує більшовицьке про "незалежний російській газ" та "об'єдннання активів" під аплодисменти Коломойського.

У Голіка кілометр доріг чомусь став втричі дорожчім в порівнянні з часами його перебування в команді "бариг", та і ті дороги тепер розповзаються після зими.

Супер-архі-тєхнократ Дубілєт запам'ятався хіба що коефіцієнтом 0,88 при "перепису населення" і повною лояльність до пограбування бюджету в уряді "тєхнократа" Гончарука, та і пішов собі помаленьку робити "стартапи" на крадені з Приватбанку гроші.

Самий знаменитий "реформатор" та "творець економічного дива Грузії" (куди не може приїхати через кримінальні звинувачення) Саакашвілі - більш ніж за рік не продемонстрував ЖОДНОГО "результату" та навіть "простого рішення", яке б хоч чимось було корисним.

З Лєщенка та Найєма технократів не вийшло, парні прийшли в успішні концерни, які тепер кризові - тому вони в цьому списку скоріше як ілюстрація народної мудрості "піздєть не мішки ворочать".

Що ж з ними трапилось таке?

Чому після президенства Порошенка різко зникла ефективність цих менеджерів, які тепер генерують збитки, інвестор тікає, а очолювана ними економіка падає гірше ніж під час повномаштабної війни?

Може не такі то були і "тєхнократи", а скоріше пристосуванці, для яких національний інтерес зник одразу з приходом до влади мародерів Коломойського, яким вони з радістю присягнули?

В цьому сенсі вони нічим не кращі за фсшних Боцмана та Деркача, бо свідомо підтанцьовують руйнуванню держави, а на війні гірше ворога тільки зрадник - і українському народу дорого обійдеться його довіра до цих "слуг" в дорогих костюмах.

Побачимо, чи спрацюють ці гіркі ліки від популізму та зради.