"Читаю інтерв’ю Безуглої британському виданню The Times..." - Олег Шарп

"Читаю інтерв’ю Безуглої британському виданню The Times..." - Олег Шарп

Одразу згадав її нападки на Залужного, коли він у написав програмну статтю щодо стану ЗСУ та їх потреб. За що його в принципі і зняли.

Як пишуть журналісти видання, Безугла є одним із найзапекліших критиків Сирського, який змінив Залужного. За її словами, обидва генерали мало чим відрізняються від російських колег у поглядах, які вона охарактеризувала як «совок». Вона також звинуватила деяких генералів, що вони відправляють солдатів на самогубні завдання лише для того, щоб відрапортувати про спроби повернути російські війська території.

Видання стверджує, що Безугла, скоріш за все, виступає як рупор президентської канцелярії. Сама Мар'яна це заперечує.

Журналісти також пишуть, що візити Безуглої на фронт викликають невдоволення:

«Вона не соромиться вказувати генералам, як вони мають воювати… Вона вже давно вважає себе комісаром у стилі громадянської війни столітньої давності і мало не особистим представником Зеленського. Ніхто не наділяв її таким статусом, але вона так почувається і діє відповідно».

«Почасти вона має рацію. Але відкрито ганьбити військових керівників у воєнний час — не найкращий варіант», — вважає співробітник Генштабу.

‼️ А тепер мої висновки. Спочатку я закликав не звертати увагу на цю не зовсім адекватну особу. Але з огляду на те, що офісом президента їй надано повний карт-бланш в інформаційному просторі, стає питання про цілі існування такої «торпеди».

Адже збройні сили це не завод, де директора можна вибрати на загальних зборах. Знімати з посади та призначати Верховний може на свій розсуд. Навіщо тоді ця інформаційна кампанія?

Відповідь одна: дискредитація ЗСУ не тільки всередині країни під час найбільш гострої фази війни та мобілізаційних заходів, але, як виявилось, й у міжнародних ЗМІ.

Ціль: знизити й так невелике бажання людей йти воювати у ТАКУ армію. А нашим закордонним партнерам відбити останнє бажання ТАКУ армію утримувати.

Корисна ідіотка на службі ОПУ чи безкомпромісний боєць за правду? Висновки робіть самі...

А що не так каже Безугла?

Залишимо у спокої ЩО, акцентуємо увагу на ХТО.

Тільки уявіть на хвилинку, щоб подібним чином почала б критикувати армію опозиція - наприклад, Порошенко. В ОПУ така б почалась істерика, що уявляти не хочеться. Одразу б пішли тези про «роботу на ворога», «дискредитацію армії», «бажання захопити владу» тощо.

А про Безуглу - тиша повна! І навіть коли вона почала ганьбити ЗСУ на міжнародній арені, ніхто з влади навіть вусом не повів. Чому? Відповідь ви знаєте.