"Читаю в стрічці трешняк про лінії оборони на Харківщині..." - Маson Lemberg

"Читаю в стрічці трешняк про лінії оборони на Харківщині..." - Маson Lemberg

Цей трешняк в деяких випадках прямо чи опосередковано доповнюється "Зеленський нічого не знав".

Вибачте, але як можна нічого не знати? Він що мебель, що його завозять в образцово-показатєльні місця? Ну якщо він мебель, то цю мебель точно не слід вигороджувати. Сенсу в цьому немає жодного.

Тобто, якщо людина в неадекватному психічному стані і не здатна виконувати елементарні функції, то вона повинна отримувати спеціалізовану медичну допомогу.

Особа з такою кількістю ресурсів і підлеглих не зацікавлена перевірити інформацію з різних джерел, щоб "погані боярє" не найобували? Вибачте, в такому випадку, він співучасник злочинів "поганих бояр", особливо зважаючи на те що безпека і оборона є його конституційним обов'язком. Саме ці аспекти, а не пиздіння по телемарафону - є його обов'язком.

І не треба тут розказувати про корупцію, відкати, поганих генералів, які когось там заставляють і нехтують життям солдат. Вони нехтують життям солдат і брешуть про обстановку тільки тому, що той кому вони брешуть - хоче, щоб вони брехали.

Вони брешуть і кидають людей, тому що від них вимагають брехню. Це їх, звісно, не виправдовує ніяк, але це про корінь проблеми і її причини

Закомплексований дурачок перетворює армію і Україну в варіант "путін-2022", коли хйлу стільки всього понарозказували, що він повірив про зустрічання його військ з квітами.

От зараз і ми платимо важку ціну за слабкість кончєного дурачка, який промінює Україну на рейтинги, ставлячи це вище оборони країни, боротьби зі зрадниками і прикриваючись байками, які йому розказують тільки тому, що він хоче почути ці байки.

Хоча в такий масштабний саботаж з одної причини "бо дурачок" після попередніх масштабних саботажів уже не віриться.