"Чого ви доколупалися до Бубочки за звіт про його досягнення за 5 років?" - Джон Сміт

"Чого ви доколупалися до Бубочки за звіт про його досягнення за 5 років?" - Джон Сміт

Та нема ніяких досягнень, ясно всім і йому самому. Досягнення Порошенка за ці 5 років і то більші за досягнення Президента Зеленського. Хто там, чую, не згодний? Будь-ласка, докази сюди - скільки мільярдер Зеленський пожертвував на ЗСУ власних грошей?

Отож.

З-Е-Р-О.

Ну, а те, що приписують Зеленському - врятована країна - так це робив не він. Він в той час взагалі підписував капітуляцію, якою тепер ворог б'є по лобі нашу країну. А коли зрозумів, що ви країну врятували, ще трохи поістерив про "погане НАТО" і "кордони 24 лютого", а потім тихенько з'їхав і став Сталевояйцевим Героєм Серед Мішків з Піском.

Насправді, звіт має бути наступний.

5 років тому організований злочинний клан захопив владу в країні. Одного з своїх лідерів, відповідального у злочинній групі за ідеологію і пропаганду, клан призначив Президентом. Далі всі бригадири і шістки клану були призначені на всі хлібні посади, де благополучно за 5 років державу й розікрали. А розікравши економіку, вони продали й національну безпеку з усіма нами зовнішньому ворогу. За винесені ворогу ключі від фортеці - для себе і своїх внуків вони отримали дешеву "білоруську електроенергію", запущену сюди експертом з "Роттердам+" Герусом. А вам - дістався ворог, який напав і взяв плату - Маріуполем, Херсоном, Бучею, Харківщиною, Луганщиною і тисячами життів наших найкращих воїнів. Як описала цю "історію успіху" Безумна: ми зламали систему і через це почалася війна.

А що ж представники ОЗУ на всіх посадах? Мабуть прозріли, стали патріотами, записалися в ЗСУ? Та ні. Бригадир Кіперман, що в Укрататнафті прикидався "топ-менеджером", вивів 600 млн грн на свою підставну компанію у перший день повномасштабного вторгнення і втік за кордон.

Залишився лише пожмаканий босс з ідеології на посаді президента. В ці дні він теж намагався рвать когті підписавши капітуляцію з рашкою, але йому не дали.

Така от історія 5 років.

Прострочений президент. Трошки починає смердіти, але якщо спеціями приправити, то зі скидкою комусь покатіт.