"ЧОГО ВОНИ ЗЛАМАЮТЬ?" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ЧОГО ВОНИ ЗЛАМАЮТЬ?" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

От такі от милі картинки прикрашають нині вулиці українських міст. Все гарненько – вольове обличчя, карколомне питання, обіцянка… Ну ламати у нас багато хто обіцяє – це ж не будувати?!

Але от яка проблема. Намальований на картинці Дмитро Добродомов – лідер депутатського об’єднання «Народний контроль». Тля буду – народний, я навіть знаю цей народ. Один з представників «народу» - нардеп Андрій Антоніщак.

І от все б добре, але лідер ГО «АвтоЄвроСила» Олег Ярошенко, щойно звинуватив Андрія Антоніщака у кришуванні контробанди на митниці на західному кордоні.

Я далеко не прибічник «АвтоЄвроСили» відверто вважаю їх шахраями і цього ніколи не приховував. Але. Отут треба розібратися. Або – я таки правий, щодо «АвтоЄвроСили» і вони оббріхують чесного нардепа Антоніщака. Тоді депутатське об’єднання «Народний контроль» мусить звернутися до суду і притягнути Ярошенка до відповідальності за брехню і наклеп. Або – «Народний контроль» до суду не звернеться, і це означатиме, що Ярошенко… правий?

Тоді вибачте, про яких «злодіїв на волі» нам розповідає Добродомов? Про тих що з «Народного контролю», чи про їхніх конкурентів? І що він там обіцяє нам зламати?

Мені всейрз цікавуо – реакція на заяву лідера «АвтоЄвроСили» буде?

Дмитро "Калинчук" Вовнянко