"ЧОМУ НАС НЕ ПРИЙМАЮТЬ В ЄС" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ЧОМУ НАС НЕ ПРИЙМАЮТЬ В ЄС" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Лише кілька днів мене не було у Фейсбуці (нема коли мені, я на фронті) як з’ясувалося, що зелені лідери думок з явного благословення ОПУ почали ширити чутку ніби Петро Порошенко їздив до ЄС аби (сядьте аби не впасти) через свої зв’язки зірвати вступ України до ЄС. Типу він так хоче підкласти свиню Зеленському і всій ЗЕкоманді. Поки там Зеленський відвідує місця на фронті нещодавно відвідані Порошенком, сам Порошенко намагається зробити так, аби Україну в ЄС не взяли. Всупереч бажанням Зеленського, я так розумію.

Ну, тобто, якщо Україну всупереч бравурним рапортам українського керівництва (у ЄС нам ніхто нічого не обіцяв, там досі ідуть дискусії) нас не приймуть в Євросоюз (а все іде до цього), то це не тому що президентська моноЗЕбільшість відправила у відставку омбудсмена Денисову «бо забагато фіксувала сексуального насилля російських солдат проти українок», не тому що лідера опозиційної партії не пустили на міжпарламентську асамблею НАТО брутально порушивши закон, і не тому що в Україні досі виключені з кабельних мереж телеканали «Прямий», «5-й» та «Еспрессо». І не тому, що один представник монобільшості пропонує заборонити військовим критикувати керівників країни, а інші жадає військових розстрілювати. І навіть це не тому, що США створили окрему посаду куратора допомоги для України, бо раніше допомога десь зникала, а всі протести західних партнерів дивним чином закінчувалися на особі пана Єрмака.

Це все буде Порошенко винний! Хіба не зрозуміло? Доказів цьому – жодних. Схема та сама – бовкнути, а там хай виправдовується. Все одне знайдуться ті хто повірить. От ви про «свинарчуків» бодай один доказ бачили? А нічого – вірять.

Ці люди нас до ЄС ведуть – ви ж розумієте?

Висновок? Та не хочу я робити ніяких висновків. І так все зрозуміло, звідки не глянь. Тільки одне питання. А як там поживають Найєм з Лещенком, які цілком відверто закликали не давати Україні безвіз з ЄС? Вони зеленій владі нічим не заважають?